سلام دوستان دختر من ده ماهشه و هنوز شبا شیر میخوره تقریبا مداوم و من واقعا انرژی ندارم بعضی صبح ها دلم میخواد گریه کنم .به دکتر برای شیرشب گفتم گفت نه چکاریه.خیلی خسته میشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم یه دفعهای نمیتونی قطع کنی باید کم کم پیش بری. اولش اینکه سعی کن قبل از اینکه بخوابونیش بهش غذا بدی معدهشو پر کنی. اگه بازم شیر خواست شیر خشک بهش بده بعدش. پس قبل از خواب اصلاً شیر خودتو نده که سیر باشه. در طول شب اگه بیدار شد اگه دیدی تایمش از موقعی که خوابیده خیلی کمه با شیشه شیر بهش آب بده. دفعه بعدی که بیدار شد میتونی بهش شیر بدی. دفعه بعد با پستونک بخوابونش یا بزن به پشتش یا بزارش رو پات تکونش بده تا خوابش ببره. دفعه بعدی دوباره شیر بده. شب های بعد دفعات شیردهی و کمتر کن. همینطوری پیش برو به امید خدا تا یه هفته آینده شیر شبش قطع میشه
فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤