2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 50 پست
فک میکنم همینطوره فقط گرسنگی نیست انگار دوست داره مک بزنه راهی هست؟

نه دیگه این روال داره تا یک‌سالگی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من دخترم بیچارم کرده بود با این روش حتی ب راحتی شیرم ازش گرفتم غذا میدادم شیرم میدادم دیگه تا ...

فرداشب تست میکنم فقط شیرخشک رو هم درست کردی باید سریع بدی؟ جقد بمونه قابل استفاده است ؟

🥺😍ممنون

ببین کوتاه نیا چند شب سخته اما عوضش دیگه راحتی

دوقلوهای من الان از ۹ و ۱۰ شب میخوابن تا ۸ صبح یک سر ... ببین من چقدر راحت شدم...

یکیشون هم سن دختر شما بود شیر شبشو قط کردم یکیشون چون ضعیف تر بود از حدود ۱۴ ماهگی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

عزیزم یه دفعه‌ای نمی‌تونی قطع کنی باید کم کم پیش بری. اولش اینکه سعی کن قبل از اینکه بخوابونیش بهش غذا بدی معده‌شو پر کنی. اگه بازم شیر خواست شیر خشک بهش بده بعدش. پس قبل از خواب اصلاً شیر خودتو نده که سیر باشه. در طول شب اگه بیدار شد اگه دیدی تایمش از موقعی که خوابیده خیلی کمه با شیشه شیر بهش آب بده. دفعه بعدی که بیدار شد می‌تونی بهش شیر بدی. دفعه بعد با پستونک بخوابونش یا بزن به پشتش یا بزارش رو پات تکونش بده تا خوابش ببره. دفعه بعدی دوباره شیر بده. شب های بعد دفعات شیردهی و کمتر کن. همینطوری پیش برو به امید خدا تا یه هفته آینده شیر شبش قطع میشه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

استارتر بچه شما اگه قبل خواب ۷ یا ۸ پیمانه شیرحشک بخوره تا صبح راحتی...از یک ساعت قبل خوابش سعی کن این میزان شیرو بهش بدی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند