2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 6579 بازدید | 141 پست
عزیز دلم🥹🥹🥹🥹لطف داری قشنگمچشم بیشتر میذارم از این به بعد

ممنون عزیزم...تنها کسی هستی که توی همه مناسبت ها چشم به راه تاپیک زدنت هستم...یه دونه ای❤️

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ،خوبید؟ مثل همیشه عالی 🥰 انشالا روزگار همیشه بر روی خوشی براتون بچرخه 🌹منم برای یلدا کلی برنامه ریزی کرده بودم اما یه روز قبل از یلدا تنها کسی که با هاش در ارتباط بودیم یعنی عموم به رحمت خدا رفت ،جمعه مراسم تدفینش بود خیلی روز سختی بود برام ،همش طعنه های بقیه رو شنیدم و ساکت بودم ، شب هم که یلدا بود به اصرار دو تا دخترام براشون یه میز کوچولوی یلدا چیدم کلی ذوق کردن 🥺ولی اصلا حال خودم خوب نبود به روی خودم نیاوردم همسرم بنده خدا همش میگفت ناراحت نباش و دلداریم میداد ،صبح شنبه با دو تا بچه بیمار مواجه شدم و دوا و دکتر شروع شد ، تو اون روزا فقط از خدا سلامتی بچه‌ها م رو میخواستم و از ته دلم شکر کردم که کنار هم هستیم ❤️ روزهای سختی بود ولی خدا رو شکر گذشت ، ولی این قدر دختر قوی شدم که طعنه های بقیه برام بی اهمیت بود اینم به خاطر هم صحبتی و تاپیک های شما دارم ممنونم 💐

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

امشب انقدر ناراحت بودم که دلم میخواست فقط بشینم و زار زار گریه کنم

ولی وقتی تاپیک های شما رو خوندم انگار تمام اون غما و غصه ها تموم شد

پر از حس خوب بود.امیدوارم همیشه در ارامش و سلامت باشید مامالی عزیز  

سلام عزیزم. مثل همیشه عالی و پرانرژی. ما هم هرسال یه دختر کوچیک تزیین میکنیم و کیک میپزیم و دورهم یه شام خوب میخوریم. همین بهونه های کوچیک برای شاد بودن خیلی خوبه.

واقعا رسم بوده که درخت سرو تزیین میکردن؟ من تا حالا نشنیدم میشه بیشتر توضیح بدی🥰

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

سلام الهام جان

من همیشه صفحه ی نی نی سایت شما رو بروزرسانی میکنم که ببینم تاپیک جدید زدین یانه🥰❤️

عزیزم میشه در رابطه با رنگ مو یه کمکی به من بکنید😘

شما گفتید با رنگ شماره ۹ شروع کردین به روشن کردن موهاتون تا به ۱۲ رسید و هرماه ۱۲/۱ میزنید به ریشه ها

خواستم بدونم ۱۲/۱ و ۹ منظورتون چه رنگیه دقیقا؟

و اکسیدان چند درصد استفاده میکنید؟

رنگساژ موهاتون چه رنگیه؟

ببخشید سوالام زیاد شد ممنونم راهنماییم کنید❤️❤️

سلام عزیزم ،خوبید؟ مثل همیشه عالی 🥰 انشالا روزگار همیشه بر روی خوشی براتون بچرخه 🌹منم برای یلدا کل ...

ممنونم عزیزم

اخی خدا رحمتشون کنه

طعنه ها رو بی خیال، این مردم جز طعنه چی بلدن اخه…دلت بسوزه برای قلب سیاهشون

عزیزم رز هم از فردای یلدا تا همین امشب مریض بوده

امشب انقدر ناراحت بودم که دلم میخواست فقط بشینم و زار زار گریه کنمولی وقتی تاپیک های شما رو خوندم ان ...

ای جانممممم 🥹🥹🥹🥹

خدارو هزار بار شکر

عزیزم زندگی همینه

همش باید از زوایای مختلف بهش نگاه کنی تا یه زاویه قابل تحمل تر پیدا کنی

سلام عزیزم. مثل همیشه عالی و پرانرژی. ما هم هرسال یه دختر کوچیک تزیین میکنیم و کیک میپزیم و دورهم یه ...

ای جان چه قشنگ😍😍😍

عزیزم مادربزرگ من اول زمستون یه ریسه انار به سرو تو حیاط میبست

اون موقع ها در موردش حرف نمیزدن یا من خاطرم نیست.

ولی تو چند سال اخیر تحقیق کردم و فهمیدم این رسم تو شرق و خصوصا ایران باستان بوده که درخت های همیشه سبز رو اول زمستون یه تزئین مختصری میکردن به نیت تولد نور و زنده و سبز موندن در طول زمستان،

این رسم به مرور تو جنگ ها به اروپا برده میشه و هنوز تو شمال اروپا به تولد مسیح «یول دا » یا « یول داگ » میگن به معنی تولد نور که همون اولین شب زمستان هستش🥰

سلام الهام جانمن همیشه صفحه ی نی نی سایت شما رو بروزرسانی میکنم که ببینم تاپیک جدید زدین یانه🥰❤️عزی ...

لطف دارید ❤️

عزیزم این مقوله رنگ مو اصلا چیزی نیست که رو سر همه یه جواب بدخ و‌من اصلا توصیه نمیکنم

اگر موهای خودتون یکم هم تیره باشه با این رنگ های من کاملا نارنجی میشه، موی خود من کاملا روشن و بور هستش

اسمشون رو نمیدونم

بلوند خیلی روشن هستش 

لطف دارید ❤️عزیزم این مقوله رنگ مو اصلا چیزی نیست که رو سر همه یه جواب بدخ و‌من اصلا توصیه نمیکنماگر ...

بله عزیزم میدونم که رنگ مو چه سختی ها و شرایطی داره و با کوچکترین تغییر و ترکیب چقدر رنگ متفاوت میشه و مو آسیب میبینه خودمم چندبار رنگ کردم و دیدم

نمیخوام همینجوری موهامو داغون کنم😅🤭

فقط خواستم اسم رنگ و شماره اکسیدانی که استفاده کردین رو بدونم😘

مرسی بابت پاسخ💜