2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5955 بازدید | 138 پست
حق داری عزیزماین یه فکرهاز دست دادن طبیعت زندگیهکلی هم همراهش حس غم داره که اونم طبیعیهاما فکر از دس ...

سلام ماما الی 

یکی از تاپیکاتون رو ذخیره کردم هر روز میام سر میزنم ببینم چیز تازه ای آوردید یا نه 

یه موضوعی منو خیلی اذیت میکنه 

مدتی بخاطر یه مسئله به  یه آدم نامردی که اتفاقا از بستگان مادرم بود رو انداختم 

متاسفانه به بدترین و حیله گر ترین روش ممکن منو سر کار گذاشت و مضحکه فامیل و آشنا شدم 

هیچ طوری نمی تونم خودمو ببخشم 

حتی شب ها از خواب میپرم و به این موضوع ساعت ها فکر میکنم 

چکار کنم که بتونم این موضوع رو فراموش کنم یا کلا خودم رو ببخشم 

ممنون میشم کمکم کنید 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز دیگه هم بگم

دلم میخواد ازتون خواهش کنم کتاب بخونید

کتاب بهترین همدمه

هر بار هر کتابی رو میخونید با نویسنده اش معاشرت میکنید و به جای تمام کاراکترها زندگی میکنید

امشب داشتم با رز روخوانی کار میکردم

یه لحظه از ذوق دلم سر رفت که خدایا این بچه داره سواد خوندن پیدا میکنه و قراره کتاب بخونه 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

سلام ماما الی یکی از تاپیکاتون رو ذخیره کردم هر روز میام سر میزنم ببینم چیز تازه ای آوردید یا نه یه ...

عزیزم میفهممت

چون نگرانی که وجهه ات پیش بقیه خراب شده

ولی خبر خوب دارم برات

شخصیت تو اون چیزیه که تو هستی و خودت میشناسی

چیزی که بقیه ازت میدونن تصورشون از تو هستش

باید خودت رو ببخشی  و بدونی که تو اون شخصیت مضحکه نیستی و نظر مردم رو هم بیخیال شی

باور کن این مردم یه لحظه هم به تو فکر نمیکنن

خیلی عادت خوبی دارینراستش من سنم از شما کمتره ۱۷ سالمه نزدیک به ۱۸دوست دارم این عادت هارو از الان تم ...

عزیزم تمام زندگی پیش روته خداروشکر و قراره مثل یه ستاره بدرخشی❤️

من بیشتر❤️

عزیزم میفهممتچون نگرانی که وجهه ات پیش بقیه خراب شدهولی خبر خوب دارم براتشخصیت تو اون چیزیه که تو هس ...

ممنونم

از کامنت شما  شات گرفتم 

که هر روز بخونمش 

سرشار از آرامش هستید 

آرزوی سلامتی دارم 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام ماما الی یکی از تاپیکاتون رو ذخیره کردم هر روز میام سر میزنم ببینم چیز تازه ای آوردید یا نه یه ...

دو تا تاپیک قبل تر از این تاپیک من رو بخون

در مورد بخشش خود هستش

امیدوارم کمکت کنه

زیبا پر از حس خوب همیشه خوش باشی♥️

آدرس پیج اینستا رو میدی عزیزم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

@masoomehh مصی جانم الهام عزیزم تاپیک زمستونی زده

عاشق تاپیکای مامالی ام🥺😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مثل همیشه پر از حس خوب

تاپبکای شما دید تازه بهم میده❤😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋