2777
2789
عنوان

واکنشتون در این مواقع چیه

51 بازدید | 5 پست

اگه ب یکی که مثلا راحت هستید باهم ، زنگ بزنید

نیم ساعت از زندگیتون بگید 

عادی حرف بزنید باهم یهو هم از دهنتون یه حرف زشت دربیاد 

اون پشت خط هم بگه عه چه بی ادب شدی(حالا تو از خودش هم یاد گرفتی )

پشت سرش بگه صدات رو اسپیکر بود شوهرم هم شنید هرهر هم بخنده

و یعنی از اول حرفای ک خصوصی درمورد زندگیت بوده تا اون حرف زشت کلا گذاشته شوهرش هم بشنوه ب شما هم نگفته رو اسپیکر بوده

واکنشتون چیه؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی میگم بی ادب تویی که وقتی دارم باهات درددل میکنم بدون اینکه بهم بگی گوشیت رو گذاشتی رو اسپیکر و بهم میخندی. بعدم گوشی رو قطع می کنم

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

باید همون لحظه واکنش نشون می‌دادی دیگه الان چه واکنشی

اتفاقا خوب کاری کردم چیزی نگفتم

چون منتظر همین بود

بگه نگاه چ بی جبنه و بد اخلاقه 

واس همین ب روم هم نیوردم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
اتفاقا خوب کاری کردم چیزی نگفتمچون منتظر همین بودبگه نگاه چ بی جبنه و بد اخلاقه واس همین ب روم هم نی ...

واکنش لزوما جیغ و داد نیست 

می‌تونی بگی فلانی جان واقعا که. اصلا ازت توقع نداشتم. 

بعدم یکم دست بالا بیای و قطع کنی و هرچی زنگ و تماس گرفت جواب سر بالا بدی