2777
2789
اره اونم چه خری😂 بلانسبت شما راستی چراعلکی این بازی هارودرمیاره

اصلا این قسمت فیلم افتضاح یا اون قسمتی ک ملکا میده عروسی اینا بعد پسرعمو میخواد اینارو بکشه خودشو پرت میکنه جلوی ماشین!!جالبه فقط بچش سقط میشه 

یعنی کتایون خودش باماشین به آرش زد اخه کتایون ارایشگاه بود وقتی آرش تصادف کرد

وای نه میگم بابای پسره که زد به ارش رو همین کتایون کشت😐با ماشین بهش زد البته دیدم یه ماشین بهش زد اما مطمین نیستم خودش بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا این قسمت فیلم افتضاح یا اون قسمتی ک ملکا میده عروسی اینا بعد پسرعمو میخواد اینارو بکشه خودشو پر ...

بچه کی سقط می شه من این قسمت روندیدم

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

پخش این سریال مال دی ۱۳۹۶ هست محسن به خاطر ازدواج با کتایون به ملکا حق طلاق میده میگه اجازه بده باهاش ازدواج کنم ملکا سر بچه دومش حامله هست ولی محسن نمیدونه طلاق میگیره محسن با کتی ازدواج می‌کنه اما دلش پیش بچه اش هست کتی می‌ره دکتر دکتر میگه بچه دار نمیشی آخرش سر اون وام و اختلاسی که کرده پاش گیر میفته به محسن میگه پروژه و اینها همه الکیه باید فرار کنیم محسن میگه نه باید خودمون رو معرفی کنیم و در آخر کتایون میگه به قصد انتقام اینکارها رو کرده اما عاشق شده و بیا با هم بریم محسن میگه نه میگه پس از زندان نامه بفرست شاید بعداً اون زنیکه ملکا رو می‌گفت دلش به حالت بسوزه محسن زد توی گوشش اونم عقب عقب رفت گفت واسم مردی و تموم شدی آقای شفیعی پاش گیر کرد اوی ساختمون نیمه طبقه بودند و مرد محسن به جرم قتلش افتاد زندان ملکا وکالتش رو قبول کرد و آخر هم محسن رو بخشید راستی بچه ملکا سقط شد چون شب عروسی محسن و کتی پسرعمو ی کتی میخواست عروس و داماد رو زیر بگیره ملکا فهمید و پرید جلوی ماشین

وای نه میگم بابای پسره که زد به ارش رو همین کتایون کشت😐با ماشین بهش زد البته دیدم یه ماشین بهش زد ا ...

اها یعنی داریوش ارجمند ومی گی

پخش این سریال مال دی ۱۳۹۶ هست محسن به خاطر ازدواج با کتایون به ملکا حق طلاق میده میگه اجازه بده باها ...

اوه اوه چه داستانی شد

اصلا خنگ انگار ....کتی نمی‌دید انقدر قر و قمیش میومد برا محسن ...یا سر و چادر کرد رفت عروسی اینا.... ...

من که اصلا ازملکا خوشم نمیاد 😂