دوسش دارم خیلی ولی اذیتم میکنه گاهی محلم نمیزاره برام شرط میزاره که اره باید به حرفم باشی با پسر خالت حتی حرف بزنی و گاهی تهدید و شاید دختر دیگه جز من داشته باشه گاهی از دسش راحت بشم میگم ای آدم بدرد تو نمیخوره ولی دلم نمیزاره باهم حرف نزدیم چن وقته چکاااار کنمممم
بین دوس داشتن و آرامش روانت،آرامش روانت رو انتخاب کن.
هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•"
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فعلا خودتو گول بزن تا بیشتر ضریه بخوری بعدا خودتو سرزنش کنی
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره سخته دلم چی چرا باید یکیو دوس داشته باشیم که لیاقت نداره
الان شاید برات خیلی سخت باشه ولی بعدا میفهمی چه لطفی در حق خودت کردی
خودت رو لایق کنار یه آدم درست بودن نمیبنی؟
رها کن هر چیزی آزارت میده رو
هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•"