2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر من بود یا اون اقا

163 بازدید | 38 پست

با یه اقایی برای اشنایی قرار گذاشتیم

اول گفت جمعه بریم ، بعد بدون اینکه چیزی بگه ۲ روز کامل غیب شد و من شب پیام دادم که فردا چه ساعتی بریم؟ بعد بدون عذرخواهی گفت مریض شدم و ایشالا هفته بعد

این هفته هم اول گفتیم ظهر بریم

بعد پیام داد گفت برقای ما رفته و ریموت پارکینگ باز نمیشه ، عصر بریم

من بازم گفتم اوکی

دوباره عصر ساعت ۶ قرارمون بود

که گفت من ۶:۱۵ میرسم ، من باز گفتم اوکی

۶:۱۵ هم نرسید 

بعد ۶:۳۰ زنگ زد به من که رسیدم

منم گفتم شما برای وقت مردم ارزش قائل نیستی و خدافظی کردم

اونم پیگیر نشد دیگه

و بلاک کرد منو از واتسپ

حق باکیه بنظرتون؟

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرار آشنایی واسه خواستگااری بوده؟

ببین معمولا باید قراره اول اگه ساعت ۶ ائه پنج راه بیوفتن به موقع برسن 

نمیتونن هم یه عذر خواهی به جایی برنمیخوره مخصصون اینکه چن روز پیشم مشکل براشون پیش اومد

حالا نفهمیدم دیدیش اخر سر یا نه رفتی؟

قرار آشنایی واسه خواستگااری بوده؟ببین معمولا باید قراره اول اگه ساعت ۶ ائه پنج راه بیوفتن به موقع بر ...

نه ندیدمش

اعصابم خورد شد

گاز گرفتم رفتم خووونه

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚