2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر من بود یا اون اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 38 پست
به این فکر میکنم چرا خداحافظی کردی پیگیر نشد یعنی کنسل میکرده میخواسته بپیچونه؟

نمیدونم

ولی ۲ ساعتی تو راه بود

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚
این سرش ی جا گرم بود... حالا خودش برمیگرده ولی این بار تو معطلش کن

جدی؟ ینی کجا

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برگشت تو هم همین کارو باش بکن

فک نکنم برگرده با توجه به کاری که کردم

کار درستی کردید

نمیخام بگم با کسی بوده بخاطر اون بد قول شده 

ممکنه از لحاظ کاری سرش شلوغ باشه 

ولی یه چیزی واضح و مبرهنه، شما برای هر چیزی که واست مهم باشه وقت خالی میکنی حتی اگه نداشته باشی! پس براش اهمیتی نداشته موضوع آشنایی با شما! و همون بهتر که کات کردید 

کاش وایمیستادی حضوری و رو در رو حرفتو میزدی میگفتی من برای تایمم خیلی ارزش قائلم و .....‌چون رسیده ب ...

خیلی گنده بود قد و هیکلش

بخدا ترسیدم

قدش ۱۹۸ بود

وزنش ۱۲۰

بنظرت اونم سوخت؟میگم حیف شدموقعیتش خوب بود

ببین گلم شما ی جوری دیگم میتونی بسوزونیش با یک اکانت فیک و چندتا عکس دختر بری بهش پیام بدی و پیشنهاد بدی و باش قرار بزاری و کنسل  کنی😂

کار درستی کردیدنمیخام بگم با کسی بوده بخاطر اون بد قول شده ممکنه از لحاظ کاری سرش شلوغ باشه ولی یه چ ...

خب خداروشکر ی اقا هم منو تایید کرد

ببین گلم شما ی جوری دیگم میتونی بسوزونیش با یک اکانت فیک و چندتا عکس دختر بری بهش پیام بدی و پیشنهاد ...

🤣فک نکنم دم به تله بده

بسم اللهنمیزدتت که😂🤦‍♀️بعد اگه اوکی میشد این مسائل چجوری میخاستی باهاش بری زیر ی سقف

اخه میگفت من مزاحم دوس دخترم بشه کسی دهنشو صاف میکنم و …

ترسیدم منم هدف بگیره 😂😂😂😂