2777
2789
عنوان

شوهرم مسموم شده نه دکتر میره نه چیزی میخوره ممکنه بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 46 پست
گلم شوهرت بچه نیس ک دلت براش بسوزه،عقل داره، وقتی هم چیزی نمیخوره یا دکتر نمیره پس خودتو جوش نده، بذ ...

التماس میکنم 

نه میخوره نه دکتر میاد 

بخدا بچه انقدر اذیت نمیکنه 😮‍💨

آخه همشم سر من داد میزنه و فوش میده میگه دیروز سر بقیه تو بیمارستان داد زدم فوش دادم هیچی نگفتن توهم نباید چیزی بگی 

منم گفتم والا بچه انداختم به بدبختی هیچی نگفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخ گفتی شب داشتم یه چیزی میخوردم گررسنم بود دااااااد میزد تو نمیفهمی از مریض چطوری رفتار کنی در صورت ...

الهی... عزیزم اون چشم نداره تورو سالم ببینه ک یه چیزی حتی میخوری، محل خر بهش نذار، بذار بسوزه ، معلومه شوهر بیعقلی داری،مثه برادرشوهرمنه،مریض میشه انگار همه باید درخدمتش باشن، گلم مامانت ک نوکر اون آقا نیس ک بیاد ببره اونو دکتر،انقد خانواده تو کم حرمت نکن، ک هنو مثه بچها دادبزنع ک نمیام، محل سگ نذارین بهش خودش درست میشه کم کم، هرچی بیشتر بهش گوش بدی دفه بعد بدترمیکنه، از الان بهش محل نذارابو نونشو جلوش بذار،خواست بخوره خواست نخوره

خوب من چکار کنم الان امروز مرخصی بودم داد میزد برو بیرون از صدات بدم میاد فردا برم سر کار نمیتونه پا ...

بدرک پانشه،همچین آدم بی عقلی ک از صدا زنش بدش میاد،بذا بمیره.اه  اعصابمو خورد کردی ازبس مظلوم و ساکتی.خانومی هم حدی داره

الهی... عزیزم اون چشم نداره تورو سالم ببینه ک یه چیزی حتی میخوری، محل خر بهش نذار، بذار بسوزه ، معلو ...

مامان خودش اومد

گفت بیمارستان دادزده سر همه 

والا منم از صبح دارم بد و بیراه می‌شنوم 

میترسم حالش بد شه بی هوش بشه تشنج کنه 

دو سه روزه هیچی نخورده 

بخدا تو بارون رفتم میوه خریدم آبمیوه درست کردم آخرش گفت روانی و برو بیرون ومن هرچی میگم هیچی نگو ...

گفت خوب بشم  بلند بشم نشونت میدم ...

والا نمیدونم چکار بدی کردم 

بدرک پانشه،همچین آدم بی عقلی ک از صدا زنش بدش میاد،بذا بمیره.اه اعصابمو خورد کردی ازبس مظلوم و ساکت ...

دلم میسوزه مریضه 

تازه تهدید میکنه حالم خوب شه بلند شم نشونت میدم و

حالا من چه کار بدی کردم خودشم نمیدونه 

مامان خودش اومدگفت بیمارستان دادزده سر همه والا منم از صبح دارم بد و بیراه می‌شنوم میترسم حالش بد شه ...

ای جانم..تو چقد گلی...الهی خدا عقل نداشته شوهرت رو بکاربندازه.

ازمن میشنوی محلش نذار.توجه زیادی خرش کرده.مغرور شده فک کرده حتما خیلی مهمه ک انقد بهش التماس و اصرار میکنی.

بهتر بذار بره تو کما راحت شی از دستش.بدون اینکه تو مقصرباشی.

بمیره راحت شی.

من جات بودم ازخدام بود ک شوهرم مریض شه بحال مرگ بیفته ،بدون اینکه من مقصرباشم خودش دارفانی رو وداع بگه😄

خدا بهت نظر کرده...والا...

بچه هم داری عزیزم؟؟؟

دلم میسوزه مریضه تازه تهدید میکنه حالم خوب شه بلند شم نشونت میدم وحالا من چه کار بدی کردم خودشم نمید ...

شوهرمنم مثه شوهر تو بی عقله..

منم اوایل زندگی استرس میکشیدم،ولی الان اصن ازش حساب نمیبرم،ازش نمی‌ترسم.بلایی نبوده سرم نیاره.فقط مونده منو ب قتل برسونه.وگرنه همه جور بلا سرم اورده

ای جانم..تو چقد گلی...الهی خدا عقل نداشته شوهرت رو بکاربندازه.ازمن میشنوی محلش نذار.توجه زیادی خرش ک ...

وای نه 😲 

منم اذیتش کردم قبلا 

ولی اصلا چل شده مریض شده میگه هرچی دلم بخ اد میتونم بگم 

نه گفتم که سقط شد 

ممنون گلم که وقت گذاشتی و جواب دادی 

دوستت دارم 🤩😘😘😘😘😘😘