2777
2789
عنوان

شوهرم مسموم شده نه دکتر میره نه چیزی میخوره ممکنه بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 46 پست

پرستاری از این مدل ادما از هر مرضی سخت تره خدا قوت خواهر انشاالله هرچه زودتر خوب بشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستاری از این مدل ادما از هر مرضی سخت تره خدا قوت خواهر انشاالله هرچه زودتر خوب بشه

اخ گفتی 

شب داشتم یه چیزی میخوردم گررسنم بود دااااااد میزد تو نمیفهمی از مریض چطوری رفتار کنی 

در صورتی که اصلا کم نذاشتم

خوب من خودمو بزنم بی حیایی بیشتر داد میزنه و بیشتر لج میکنه

اره منم غذا میبردم اونم داد میزد ک نمیخورم 

اما دیگ گفتم خودمو میزنم بی حیایی هر کار میخواد بکنه 

والا اعصابم نمیکشید دیگ مونده بود رو زمین پشت در اه و ناله میکرد

اره منم غذا میبردم اونم داد میزد ک نمیخورم اما دیگ گفتم خودمو میزنم بی حیایی هر کار میخواد بکنه والا ...

اه اه 

بخدا من مریض میشم 

خودم پامیشم بزززور برا خودم غذا آماده میکنم 

بعد این میزاری جلوش بد و بیراه میگه

والا این جور که این گرفته فکرکنم داغون بشه هیچی نمیخوره لج کرده دکتر نمیره

گلم شوهرت بچه نیس ک دلت براش بسوزه،عقل داره، وقتی هم چیزی نمیخوره یا دکتر نمیره پس خودتو جوش نده، بذار دردبکشه تا آدم شه،والا...تو خودت خوب بخور تا ازت یادبگیره،مردیکه لجباز.انگار توباید منت بکشی ازش ک برو دکتر یا فلان دارو رو بخور 

اه اه بخدا من مریض میشم خودم پامیشم بزززور برا خودم غذا آماده میکنم بعد این میزاری جلوش بد و بیراه م ...

اوه چ نمک نشناس،هنو بدوبیراهم بهت میگه،...

باید قدرتو بدونه دستاتو ببوسه...

بیخیال محلش نذار.