2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیلییی بچه ترکید 😭😭من میدونم هی جو چیزیش نمیشه ولی بازم گریههه ( شانس الان سد اند تموم میشه )

خدا کنه سد اند نشه 

من سر آقای پلانگتون  روحمو از دست دادم اگه اینم اینطوری بشه دق میکنم..

راستی چرا آخرش چیزی از قسمت یازده نشون نداد..

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

بنظر من تو کلاس به اندازه کافی وقتی خنده نباشه داشن آموز اذیت میشهما حتی سر کلاس های تخصصی مثل زیست ...

خب من شوخی تو زندگی شخصیمم بلد نیستم 

خیلی بیچارم 

واقعا چطور اینهمه سال تدریس کنم وقتی اولین الفای تدریس که شوخیه بلد نیستمممم

میشه یک مثال از شوخیا بگید؟خواهش میکنم

چنتا مثال جمع کنم که استفاده کنم

کاش شما شاگردم بودید چون حس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد ولی حسم اشتباس ظاهرا تعداد کمی طرفدارم دارم ولی ...

هیچوقتتتتتت هیچ معلمی نمی تونه محبوب همه باشه کلا کاری هم به معلم نداره هیچ ادمی نمی تونه  

مثلا ما پارسال یه معلم داشتیم  بیشتر بچه ها  دوستش داشتند ولی دوستم من ازش بدش میومد با اینکه هم درسش رو خوب میداد هم به وقتش شوخی و خنده داشت 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
بنظر من تو کلاس به اندازه کافی وقتی خنده نباشه داشن آموز اذیت میشهما حتی سر کلاس های تخصصی مثل زیست ...

ببیند به نظر من دبیر درس شو به اصولش باید بده و حواسش به وضع درس خوندن همه دانش آموزاش باشه 

موقعی ک وقت اضافه میارید با هم صبحت کنید شوخی و خنده رو داشته باشید ولی به اندازه یعنی حد خودشو داشته باشه حدش از اندازه فراتر نره که باعث بی حرمتی و بی احترامی به دبیر بشه 

وسط تدریس هم حالت یه دو تا شوخی داشته باشید 

امتحان تون بگیرید درس تون بدید پرسش تون داشته باشید 

اگر دانش آموزی نتونست بخونه حالا یه دو دفعه درکش کنید 

خدا کنه سد اند نشه من سر آقای پلانگتون روحمو از دست دادم اگه اینم اینطوری بشه دق میکنم..راستی چرا آ ...

من اونو ندیدم ولی میخوام ببینمم

نه ایشالا نمیشه

نمیدونمم ولی دیدی تهش چقد گوگول بودننن😭🤌

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

من اونو ندیدم ولی میخوام ببینممنه ایشالا نمیشهنمیدونمم ولی دیدی تهش چقد گوگول بودننن😭🤌

😭😭😭

پلانگتونم خوبه وقت کردی ببین 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

از بازیگر نقش اصلی مرد معلومه خیلی با برکتههه😭

😂😭

من اولاش چهرش خیلی برام آشنا بود 

بعد فهمیدم اون دستیاره تو‌سلطنت ابدی بوده 

اصن کپ کردم خیلی تغییر کرده و خفن شده😂💔

میشه چندتا شوخی برام مثال بزنید که معلما انجام دادن خندوندنتون؟

من الان دوازدهم هستم 

دهم یازدهم دبیر دینی ما فوق العاده دبیر محبوبی بود دانش آموزی نبود که دوستش نداشته باشه کاری کرد اونی ک نمره اش ۱/۲ بود رو به ۱۵/۱۶ رسوند 

از شوخی ها بهتون بگم مثلا مارو همیشه میگ دخترای زشت من شما دخترای زشت من هستید😂🥹دلم براش تنگ شده 

یا مثلاً یکی شما رو با خانوم همراه فامیل صدا می‌کنه بگید چقدر خوشم میاد یکی من رو اینطوری صدا میکنه 

یا مثلاً دانش آموزی رو صدا میکنید جواب داد جان خوشحال بشید 

یا مثلاً می‌رید سر کلاس بگید در بیارید کتاب تون بعد با تاکید خنده بگید کتاب هاتون رو دارمممم میگممم 

یا مثلاً کسی شمارو صدا میزنه به خنده به زابلی بگید بگوک