2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی

28 بازدید | 6 پست

سلام با شوهری که درست خرجی نمیده باید چیکار کنم واقعا؟؟ 

هی غر میزنه... پول ماهیانه هم یه تومن میده اونم اگر یادش بیارم واسم بریزه 😔😔

نمیزاره برم سرکار کارکنم دستم تو جیب خودم باشه

وسیله خونه کم و کسری دارم مبل و وسایل دکوری میخوام میگه ندارم نمیخرم.. میگم موهام سوخته باید پروتئین کنم احیا کنم میگه ندارم نمیدم قسمم میخوره 

تورو خدا چیکار کنم خسته شدم؟ 😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر خودم ارهخب از وقتی که باهاش ازدواج کردم هی میگه ندارم 8ماه ازدواج کردم

حقوقش حدودی چقدره؟ 

قسط و وام و خرج خونه ازش کم کن ببین اگر موند ، تقاضای نفقه و دکوری و میز داشته باش نموند یکسال صبر کن شرایط بهتر میشه اون موقع هم میشه پروتئین تراپی کرد جانم 🌹

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حقوقش حدودی چقدره؟ قسط و وام و خرج خونه ازش کم کن ببین اگر موند ، تقاضای نفقه و دکوری و میز داشته با ...

قسط و وام نداریم.. خرید هم خودش میره نمیدونم چقده 

حقوقش میگه چیز مشخصی نیست کارگاه تیرچه و بلوک دارن میگه اون پولی که درمی‌آوریم باید بریم مصالح بخریم 

قسط و وام نداریم.. خرید هم خودش میره نمیدونم چقده حقوقش میگه چیز مشخصی نیست کارگاه تیرچه و بلوک دارن ...

جالبه ، پس اگر فکر میکنی داره ، ازش بگیر ، ذره ذره خورد خورد 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱