2777
2789
عنوان

هیچ هدفی ندارم

121 بازدید | 10 پست

دهم انسانی ام هیچ هدفی ندارم و همیشه دارم گریه میکنم به خاطر درس هیچ لذتی از درس خوندن نمیبینم هر لحظه رو با ترس و استرس میگذرونم 

خاک تو سرم اومدم رشته ای که هیچی نداره تنها چیزایی که داره معلمی روانشناس حسابدار وکیل که از همه رشته ها هم می‌شد رفت خاک تو سرم خودم رو بدبخت کردم 

الان نمیشه تغییر بدم اکه بخوام تغییر بدم باید تو خرداد تغییر بدم کل تابستون رو به رشته ی لعنتی فکر کردم آخرم همچین رشته ای رو که ازش متنفرم و حالم ازش بهم میخوره رو انتخاب کردم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

برو دنبال علاقت 

اشتباه من رو نکن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو دنبال علاقت اشتباه من رو نکن

نمیدونم چیه هیچ علاقه و استعدادی ندارم

یه دختر تنبل بی استعداد بی هنر هستم خاک تو سر احمقم

نمیدونم چیه هیچ علاقه و استعدادی ندارمیه دختر تنبل بی استعداد بی هنر هستم خاک تو سر احمقم

خب برو پیش مشاور 

منم همین کار رو کردم

روزی هزاربار میگم کاش همون سال نهم یا دهم میرفتم پیش مشاور

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

خب برو پیش مشاور منم همین کار رو کردمروزی هزاربار میگم کاش همون سال نهم یا دهم میرفتم پیش مشاور

مگه چه رشته ای رفتی الان چیکاره ای 

مگه چه رشته ای رفتی الان چیکاره ای

من الان که دیپلمم زو گرفتم تازه دارم می‌خونم برای رشته ای که میخوام و علاقه دارم بهش 

اما اگر از سال دهم میرفتم رشته ای که دوست داشتم کمتر سختی می‌کشیدم 

خب تو خرداد تغییر بدید . یکسال تون بره بهتر از این هست که یه عمرتون رو توی رشته و شغلی که نمیخواین ب ...

خب نمیدونم چی میخوام مشاور رفتم کلی چرت و پرت گفت از آخر گفت برو به سمت علاقه ات همینقدر

خب نمیدونم چی میخوام مشاور رفتم کلی چرت و پرت گفت از آخر گفت برو به سمت علاقه ات همینقدر

فقط که علاقه نیست باید جوانب دیگه شم برسی کنین 

ولی خب شرمنده من تو این مورد نمیتونم کمکتون کنم علاقم رو از اول میدونستم . ولی رشته خودم خیلی ها همچنان بی هدف ان و همینطوری اومدن تجربی مثلا

آدما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن