2777
2789

فردا براس نفس تنگی میخواهم برم دکتر ممکنه بهم اکسیژن وصل کنه یا بگید چیکارا میکنه

میترسم که چیز بدی بگه راجب تنگی نفسم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

از کی تنگی نفس داری عزیزم منم مدتیه نفس کم میارم حوصله ی دکتر رفتن هم ندادم

داشتم امروز خیلی زیاد شده

چیکار کنمم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کی تنگی نفس داری عزیزم منم مدتیه نفس کم میارم حوصله ی دکتر رفتن هم ندادم

منم از پارسال کرونا گرفتم اینجور شدم 

احساس میکنم تو بدنم هیچ اکسیژنی نیست گاهی برای اینکه خفه نشم یه نفس از ته دل‌میکشم تا نمیرم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فکر نکنم اونقدرا وصعیتت حاد باشه

اول معاینه

بعد شاید تست تنفسی ک تو ی وسیله دم و بازدم میکنی تا ببینن ریه هات چقدر طرفیت داره

بعد اگ لازم بود اسپری تنفسی میدن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
منم از پارسال کرونا گرفتم اینجور شدم احساس میکنم تو بدنم هیچ اکسیژنی نیست گاهی برای اینکه خفه نشم یه ...

دقیقا این کرونای لعنتی  پس لرزه هاش از خودش بدتره . انگار یه ردپایی ازش توی بدنمون مونده که یکی یکی دوباره فعال میشن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
دقیقا این کرونای لعنتی پس لرزه هاش از خودش بدتره . انگار یه ردپایی ازش توی بدنمون مونده که یکی یکی ...

به نظرت اگر نرم دکتر طوری که نمیشه؟ نزدیک یه ساله اینجوری ام 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به نظرت اگر نرم دکتر طوری که نمیشه؟ نزدیک یه ساله اینجوری ام

حالا یه متخصص برو  حداقل خیالت راحت بشه .ولی دوتا کار هم میتونی خودت انجام بدی  

یکی در حالت دراز کش  با دقیقه شمار گوشی   تعداد تنفس شکمی که شکمت بالا پایین میشه بشمار  بین ۱۲ تا ۲۰ نرماله 

یکی نفستو حبس کن  باز با تایمر ثانیه ‌شمار اگر  تا حدود بیست ثانیه بتونی نگه داری  خوبه 

اگر به سرفه افتادی یه چکاپ برو 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
حالا یه متخصص برو حداقل خیالت راحت بشه .ولی دوتا کار هم میتونی خودت انجام بدی یکی در حالت دراز کش ...

به سرفه میوفتم امتحان کردم 

ممنون گلم فعلا نمیتونم برم