2777
2789
بابا نسل ما چه معلمایی داشت زمین زیر پاشون می لرزید، اصلا با هویت، با شخصیت، حالا طرف توی شهرستان تو ...

دقیقا 

معلم برای ما فرد محترمی بود 

که حرفش وحی بود 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازحسادتشون عزیزمعرضه نداشتن معلم شن حسادت میکنن

چه حقیقت تلخی 

عرضه نداشتیم معلم بشیم

پزشک شدیم

مدیر شدیم 

دکتری گرفتیم

مهندس شدیم

ولی خب نتونستیم معلم بشیم 

اونم معلم نمونه ای مثل شما 

ای وای از بد روزگار

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چه حقیقت تلخی عرضه نداشتیم معلم بشیمپزشک شدیممدیر شدیم دکتری گرفتیممهندس شدیمولی خب نتونستیم معلم بش ...

مطمینی لیسانس داری😂😂😂

دکترجان الان نباید تو بیمارستان یا مطب باشی

من هیچ فکر منفی به معلما نداشتم در این سنم ک رسیدمو بچه مدرسه ای دارم.ولی رفتار معلم های نی نی سایت ...

به نظرم  اگر واقعا معلم و شاغل باشن ، آموزش و پرورش خیلی شل گرفته

تو تاپیکام هس ک همه ارزوی ازدواج بامنو دارنتو برو کهنه بچه بشور

چه ربطی به کهنه شستن داره؟اصلا از کجا اوردی این کلمه رو؟ هر کی دوست داره به خدا قسم سرکارت گذاشته😂😂😂 لامصب من درامدم ۵ برابر توعه اینقدر خودخواه نیستم، البته تو هم موفق شدی توی یه روستا توی شمال همین که تونستی معلم بشی و به همون ۱۰ تومنم برسی خیلیم خوبه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
آبروی معلمارو بردی کاش تاپیک بترکه

آبروی معلم ها نمیره

ولی آبروی ایشون بد جور رفت

البته که ما حسودیم ولی تاپیک بمونه که بعدا بدونیم با کی مخاطبیم