2777
2789

خلط پشت حلق داروی دائمی نداره چون به خاطر ترشحاتی هست که به خاطر بسته شدن مجرای سینوس و اینکه نمی تونه از بینی بیاد جمع میشه و به پشت حلق می ریزه 

خیلی هم اعصاب خورد کنه چون وقتی طولانی بشه عفونت میکنه 

فقط باید سعی کنی از روش‌هایی استفاده کنی که مجراها بسته نشن 

من هر شب اسپری بینی ازومیکس اف میزنم 

اگه می تونی با آب نمک خیلی رقیق بشور حلق و گلو رو 

درصورتی که عفونت کنه راهی جز مصرف آنتی بیوتیک نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلط پشت حلق داروی دائمی نداره چون به خاطر ترشحاتی هست که به خاطر بسته شدن مجرای سینوس و اینکه نمی تو ...

بوی بد دهن و چیکار کنم....خسته شدم....😔

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
بوی بد دهن و چیکار کنم....خسته شدم....😔

به خاطر همون خلط پشت حلق هست دیگه 

اگه ادیت میکنه و گلو درد داری برو دکتر دارو مصرف کن خوب بشی اما بعدش مداوم اسپری رو که گفتم استفاده کن و شستشو بده 

من اعتقادی به طب سنتی و این چیزا ندارم و دنبالش نمیرم که چی میگن 

به خاطر همون خلط پشت حلق هست دیگه اگه ادیت میکنه و گلو درد داری برو دکتر دارو مصرف کن خوب بشی اما بع ...

دقیقا خودم یک دل دو دلم....نمیدونم چیکار کنم....پارسال فکر کردم بوی بد دهانم بخاطر لوزه هام بود عمل کردم اما بازم دارم....شما هم مشکل بوی بد دهان داشتین....خلط از بین بره بو هم از بین میره

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
دقیقا خودم یک دل دو دلم....نمیدونم چیکار کنم....پارسال فکر کردم بوی بد دهانم بخاطر لوزه هام بود عمل ...

اون خلط،وقتی بمونه و زیاد بشه باعث میشه دهن بو بدی میگیره 

من از وقتی کارهایی که گفتم زو انجام میدم بهتر شده 

قبلا هر ماه اونقدر خلط پشت حلقم زیاد میشد که عفونت میگرد و گلو درد و مجبور بودم آنتی بیوتیک مصرف کنم