2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین شوهرتون اومد دنبالتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 92 پست
خواهرم دادگاه نمیره وکیل گرفته هنوز به جایی نرسیده دارن دارایی ها رو یکی یکی میذارن مزایده که مهریه ...

چقدر خوب که دارایی داره اینجوری خواهرت خیلی جلو میفته شوهر من هیچی نداره بچه هم داره خواهرت 

شرط گذاشتم خونه به اسمم کنه منم مهریه رو ببخشم بره کمپ ترک کنه و... اما قبول نکرده

وقتی قبول نکرده یعنی چه بیاد چه نیاد یه داستانه ، حداقل بزار نیاد وابستگی خودت و بچه کمتر بشه بهش!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنا در زمان جدایی ۶ ماه طول میکشه تا کنار بیان با قضیه و ۶ ماه اول خمش ناله زاری دلتنگی ولی بعدش پا ...

دقیقا همینه من نامزد سابقم وقتی که با شوهر فعلیم عقد بودم بازم واسطه میفرستاد 

چقدر خوب که دارایی داره اینجوری خواهرت خیلی جلو میفته شوهر من هیچی نداره بچه هم داره خواهرت

آره ۲۰ میلیارد سرمایشه اون وقت ۲۰ سال خواهر منو توی دخمه نگه داشته . ۳ تا بچه داره بدبخت

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
راستش من وکیل گرفتم اون کارارو میکنه شوهرت دارایی داره؟ خونه. زمین؟

خونه داره ولی قولنامه ای ماشینم داره ولی باهاش کارمیکنه نمیدونم حساب میشن یانه 

میتونه منکرشون بشه یانه؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وقتی قبول نکرده یعنی چه بیاد چه نیاد یه داستانه ، حداقل بزار نیاد وابستگی خودت و بچه کمتر بشه بهش!!

چن روز پیش زنگ زد فقط یه بار جواب ندادم بچم وابستگی نداره 4 ماهشه از 2 ماهگی ندیده باباشو 

هنوز طلاق نگرفتم تو دادگاه ازم خواست برگردم ولی انقد ازش زده شده بودم نمیتونستم برم الان خیلی پشیم ...

بچهات چن وقتشونه؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خونه داره ولی قولنامه ای ماشینم داره ولی باهاش کارمیکنه نمیدونم حساب میشن یانه میتونه منکرشون بشه یا ...

نه چون باهاش کار میکنه شوهر منم خاور داره ولی چون باهاش کار میکنه مهریه نمیدن خلاصه طلاق خیلی سخته ببین اگه میتونی زندگی کن