2777
2789
رفتی حرم میشه دعا کنی امروز قراره خبر خوب که دوساله منتظریم بشنویم یا امام رضا خودت کمک کن

انشاءالله چشم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

یا علی بن موسی ارضا.یا امام رضا.یا ضامن آهو😭😭😭😭😭😭اسمم مژگان توروخدا خیلی برام دعا کن.خیلی وقته نتونستم برم مشهد.خیلی خیلی واسم دعا کن.به آقا بگو خواب حرمشو دیدم .به همه کمک کنه.به من و شوهرم هم کمک کنه😭😭😭😭😭

کاربری سال ۹۶ هستم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامتی و ظهور فرح آقا امام زمان .رفتن به سرکار برادرام و برکت تو زندکیشون ‌‌.سلامتی پدر و مادرم و شف ...

انشاءالله چشم

عزیزدلم حتما به امام رضا بزن این حرفو بگو حدیث خیلی خستس و میترسه امسالم باز اون رشته ای که میخواد ن ...

چشم حدیث خانم

برای شفای سرطان خالم و تومور مغزی برادر زادم و برای حل شدن مشکلات عزیزانم و مشکلات منو شوهرم و بچه د ...

حتما چشم عزیزم

تورا به امام حسین قسمت میدم انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده من سنم کمه یائسگی زودرس گرفتم به ام ...

چشم زهرا خانم

مرسی عزیزدلمخدا خیرت بده خوش ب سعادتت داری میری حرم🥺خیلی دلم هوای مشهدو کرده اونم با اون کسی ک دوسش ...

😚😚😚

چشمت بی بلابه امام رضابگودورت بگردم تنهام نزارخیلی دوس دارم بام پابوست خودت راهم بده😭

باشه عزیزم💗

میشه به امام رضا بگی پودر نارگیل دیگه خسته شدهبگو فقط شمارو باور دارهبگو یه کاری یا خونه بخریم یا یه ...

چشم حتما