2777
2789
خوش به سعادت تون.چقدر دلم اینجور پیام های دعا کردنی میخواست.به امام رضا بگین یه نگاه به زندگیم بنداز ...

چشم زهره خانم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

دعا کن همه چی درست همه چیطلسم و چشم و نظر و بستگی و بدبختی و سحر و جادو انرژی منفی هرچی بدی و انرژی ...

چشم عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی و ستم و هر تهمتی زدن و  هر توهینی کردن و هر حرفی پشت سرمون زدن و هر کی خودشو گرفت برا من و عزیزانم و من و عزیزانم رو دست میگیرن و گرفتن ، بدتر از کاری که باهامون کردن دقیق خدا همین روزا سرشون بیاره بفهمن دنیا دار مکافاته و خدا ناظر به اعمال ادما😢😭🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خوش به سعادتت :)بهش بگو خیلی هوای دل مامان منو داشته باشه:)برای مشکل مالیمون دعا کن عزیزم زیارتتم قب ...

چشم گلم

تو رو خدا امام رضا رو به جون عزیزاش قسم بده الهی هیچ وقت خدا عزیزانم رو زیر صد سال جونشونو نگیره و عمر خیلی طولانی و با عزت خدا به عزیزانم بده و خدا من و عزیزانم رو از آدمای ظالم و خبیث و شر و بدجنس و بد ذات و بی رحم حفظ کنه انشالله 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اسی پیشاپیش زیارتت قبول🥰میشه ازت خاهش کنم دعا کنی همسرم تو آزمون استخدامیش قبول بشه و استخدام بشه؟؟ ...

حتما عزیزدلم