2777
2789

تورو خدا همه رو بخونین بگین چیکار کنم 

بچها ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم و همه همدیگه رو میشناسن این رفیقم با چتدین نفر تو رابطه بود و حرفای قشنگی پشت سرش نمیزدن تا چند سال پیش ک بچه بود

ولی از سر بچگیش بود ینی واقعا دختر بدی نبود فقط خیلی کم عقل و ساده بود وقتی به خودش اومد همه کارای اشتباهشو کنار گذاشت و با یه پسری وارد رابطه شد که خیلیییی همو دوست داشتن ینی پسره به خاطرش همه کار میکرد حتی دعوا های خیلی بدی سر این دختر با همهههه مردم شهر میکرد که دهن همرو ببنده و کسی به دختره حرف نزنه .

از همون اولم قصدشون ازدواج بود ولی دختره باور نکرده بود که پسره واقعا میخوادش فکر کرده بود فقط ادعای دوست داشتن میکنه اوایل رابطه ک پسره خیلی عاشق بود دختره خیانت میکرد بهش (البته رل نداشت ها فقط رفیق پسر داشت )چون فکر میکرد این پسرم مثل بقیه میخواد اذیتش کنه و هزار تا حرف پشتش بزنه و رهاش کنه ولی بعد از مدتی ک دید عاشق پسره شده همچیو به پسره گفت و ازش خاست ک ببخشدش و واقعا خودشم عذاب وجدان میکشید و میگفت خیلی عاشقش شدم و از کارام پشیمونم و اونم بخشیدش با همدیگه ادامه دادن یه بار پسره سر یه موضوعی افتاد با یه دختر ک رفیقم هم اونو بخشید الان دیگه همه اون موضوعا تموم شده و الان کنار همدیگن و همدیگه رو دوست دارن ولی دختره خیلییییییی خیلی خیلی (بیشتر از اون چیزی که بهش فکر میکنین ) وابستس و خانواده هردوشون هم از رابطه اینا خبر داره دیگه واقعا جریان رابطشون جدیه و خانواده ها میدونن ک این دوتا همدیگه رو دوست دارن البته فقط مادر دختره نمیدونه ولی باباش میدونه 

الان بعد مدتها دختره میگه وقتی من بهش نیاز دارم اون باهام بیرون نمیاد و برام وقت نمیزاره فقط وقتایی ک خودش میگه بیا پیشم حوصلمو داره و وقت داره برام  میگه اصلا حاضر نیست بیاد بیرون باهام مگه روزایی ک خودش بگه بیا پیشم و وقت داشته باشه الن رفیقم میگه این منو دوست نداره چون وقتی میخواد بیاد پیشم قول میده ک بیاد بعد بهونه میاره میگه نمیتونم یا باشگاه دارم و کنسل میکنه ولی ما قبلا دقیقا هر روز با هم بیرون بودیم پس دیگه منو دوست ندارع 

بیرون میرن ولی نسبت ب قبلا خیلی خیلی کم 

پسره یکم زود عصبی میشه ولی واقعا بر خلاف اینکه خیلی لاته برا دختره خیلی گوگولی و مهربون میشه و واقعا روش غیرتیه ب نظرتون دوسش دارع ؟

این دوتا بخاطر همدیگه قید همچیو زدن رفیقم جز من یه نفر با هیچ دختری ام چت نمیکنه و رفیق نیست همچیو ول کردن چسبیدن به رابطشون 

الان میگه افسرده شدم از دستش هرچیم میگم دلم تنگ شده میگه بخدا منم دلم تنگ‌میشه ولی نمیتونم بیام 

اینم بگم ک چون شهر کوچیکه همه شهر از رابطشون خبر دارن و پسره اینطور نیست ک بگین بخاطر اینکه رابطشو مخفی کنه از چشم بقیه زیاد ب رفیقم نزدیک نمیشه یا یکی دیگرو داره 

همه هم دختره و هم پسره رو میشناسن و میدونن ک این دوتا جقدر همو دوست دارن 

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

میدونی این جور روابط تا یه جایی هیجان داره متاسفانه بعد از یک مدت دچار افسردگی و دلسردی و خستگی میشن ... هم وابستگی دارن هم خسته شدن...یه حس دوگانه و متناقض ... بعدشم چون پسره تحت یه سری عوامل و احساسات جوگیر شده واز گذشته ی دختره خبر داره قطع به یقین بعد از ازدواج همین آقا و خانوادش کلی این دخترو تحقیرش می‌کنند... همیشه دو روی سکه رو باید دید... اول رابطه رو یادتون بیاد چقدر پسره انرژی داشت بعد از یه مدت ببین چطور خسته شد؟ 

حالا حساب کن بعد از ازدواج چقدر از پسره و دختره انرژی می‌ره بابت مسائل کاری و پول دراوردن و تهیه خونه و خرج زندگی و قطعا دخالت خانواده‌ ها ... 

بعد دختره  و پسره میبینند ک‌ نه طرف نمیتونه بهش توجه درستی کنه دست آخر یا مجدد خیانت میکنن یا جدا میشن...

میدونی این جور روابط تا یه جایی هیجان داره متاسفانه بعد از یک مدت دچار افسردگی و دلسردی و خستگی میشن ...

الان من اینارو چیکار کنم خیلی وابستن کاری نمیشه کرد کههه

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.