2777
2789
عنوان

میترسم به دخترم تجاوز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خونه بهش درس بده

ریسک بزرگی کردی

نه گواهینامه داره

هم سن بلوغ و کنجکاوی هست 

خدا به دختر کوچولوت رحم کنه

بچه شیری رو با خودت ببر تو پیش دبستانی بشین تا تموم بشه باهم برگردین

تنهااااش نذااار 

من پسرم پیش دبستانی نفرستادم، تابستون یک دوره ۴۵روزه از طرف خود اداره میذارن فقط هم پول کتاب ازشون میگیرن،خیلی هم خوب کار میکنن،الان بچه رو نفرست،ولی اول خرداد برو آموزش پرورش واسه همین دوره ثبت نام کن

وا کار یه بار میشه چه حرفا میزنی

دقیقا حادثه و اتفاق که خبر نمیکنه

والا با این همه اتفاقات ادم میترسه بچشو با عمو و داییش تنها بذاره جه برسه پسر ۱۶ساله فامیل

یعنی اگه جات بودم یه کشیده میزدم تو صورتت استارتر عزیز😡😡

دقیقا حادثه و اتفاق که خبر نمیکنهوالا با این همه اتفاقات ادم میترسه بچشو با عمو و داییش تنها بذاره ج ...

میگم از فردا نذارمش بره 

تا امسال برم دنبال گواهی نامه ام؟

بذار یه مدت بره باهاشهرروز از دخترت بپرس که تو ماشین چیا گفتین بهم؟چیکارا کردین؟گزارش ریز به ریز رو ...

اگه توهمون ریز ریزا بلای کاملو سرش اورد اونوقت چی کی جوابگوعه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫