2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون شغلی که داری حفظ کن مگه اینکه شرایط خیلی بهتر پیش بیاد اصلا از دست نده کارتو

ممنونم

میشه لطفا بگی با همسر ایندم چجوری اشنا میشم؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

حس میکنم آشنایی معمولی یعنی خودتون اول آشنا میشوید بعد کم کم علاقه

ممنون مرسی که جواب دادی😘

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

خوشبخت باشید 🍇به هرچی میخوای برسی 🌼

ممنونم عزیزم همچنین شما😍

روزانه‌ شهر خودم قبول میشم یا نه؟ ازدواجم سنتی یا عاشقانه؟ مشخصاتمو میگید یا ماه تولدم

نه شهر دیگه 

دوستانه ازدولج می‌کنی 

ماه تولد هیچ حسی ندارم هیچ وقت بیشتر راجع روابط و بچه و اینا حسم درست درمیاد 

خب باید خیلی تلاش کنی برای دانشگاهقبول میشی ولی نه سراسری ازدواجت از آشنا هست .و متوسطه

همش بستگی داره به امتحان فردا قبول میشم دیگ؟🥺🥺

اشنا ینی فامیل؟الان میشناسمش؟سنشم بگو😂

همش بستگی داره به امتحان فردا قبول میشم دیگ؟🥺🥺اشنا ینی فامیل؟الان میشناسمش؟سنشم بگو😂

یا فامیل یا از طریق فامیل 

سنش بین 25 تا 28

امتحان فردات هم قبول میشی الان برو 

اشکالات رو رفع کن دوره کن 

یا فامیل یا از طریق فامیل سنش بین 25 تا 28امتحان فردات هم قبول میشی الان برو اشکالات رو رفع کن دوره ...

اسمشو نمیتونی حدس بزنی یا اینکه از فامیل پدریه یا مادری

جدی به دلت افتاده قبول میشم؟خیلییی نگرانم دست و پاهام سست شدن از استرس

اسمشو نمیتونی حدس بزنی یا اینکه از فامیل پدریه یا مادریجدی به دلت افتاده قبول میشم؟خیلییی نگرانم دست ...

اره اصلا استرس نداشته باش 

نه جزییات نمی‌دونم فقط این به دلم افتاد آشناست 

اسمش هم یا میم داره یا ر