2777
2789
عنوان

ازدواج کردن چقدر سخت شده

157 بازدید | 16 پست

واقعا نمیفهمم ۳۰ سالمه تا الان یه مورد مناسبم به زندگیم وارد نشده یکی بیکار یکی ۲۰ سال بزرگتر یکی درب و داغون واقعا چرا به من که رسید اینطور شد قبلا برام مهم نبود میگفتم خدا به وقتش جور میکنه ولی الان خیلی دچار استرس شدم که داره زمان مادر شدن میگذره نوبت که به من رسید چرا دنیا این شکلی شد واقعا

اره 😔

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه کار کردم دیگه نمیشه که نمیشه تازه به این نتیجه رسیدم که ازدواج خیلی بخش مهمی از زندگی بوده که سر ...

بخدا منم تا ی مدت برام مهم نبود ولی الان که شده 30سالم خیلی ناراحتم تمام دوستام ازدواج کردن بجزمن