2777
2789

خانما من با نامزدم رابطه داشتم. هر بار محافظت شده بود و هم قرص میخوردم.۱۱آبان۱۵ابان پریودی 

۷ آذر تا۱۱ آذرپریودی

۲۱آذررابطع

۲۷آذررابطه

۲دی رابطه

بعد همه رابطه ها اورژانسی خوردم

۳ دی هم قرص ال دی مصرف کردم بعد اورژانسی.هنوز پریود نشدمممم.فقط میخام‌مطمعن شم بارداری نیست...چکار کنم؟؟؟؟نمیخام منو بفرسته سونو و آزمایش.میشه اینطوری؟؟؟بهش چی بگم ک قبول کنه

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون آزمایش چطوری متوجه بشه ؟!

امپول پرژسترون بزنم چی؟اوکی میشم؟

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
بعد هررابطه اینقدر قرص بخوری چیزی از خودت نمیمونه به خودت رحم کن اینقدر استرسی هستی چرا رابطه کامل ب ...

واقعا حق میگین تازه ب اشتباهم پی بردم

مارکش فرق نداره فقط ببین تاریخ گذشته نباشه ناشتا چک کنی جوابش دقیق تره اره نشون میده

ببخشید یه سوال بپرسم...من نخام آزمایش بدم و سونو برم باید ب دکتر چی بگم؟؟؟بگم مجردم ؟؟؟بگم رابطه نداشتم؟بازم اثر نداره؟

ببخشید یه سوال بپرسم...من نخام آزمایش بدم و سونو برم باید ب دکتر چی بگم؟؟؟بگم مجردم ؟؟؟بگم رابطه ندا ...

اگه نخایی ازمایش بدی فقط بی بی چک هست 

به دکترم نگو مجرد ی یا متاهل 

همون عقب افتادن بگو 

اگه نخایی ازمایش بدی فقط بی بی چک هست به دکترم نگو مجرد ی یا متاهل همون عقب افتادن بگو

وااا

دکتر همون اول میپرسه مجردی یا متاهل ...اصلا برای تشخیص و درمان سوال اول اینه ک مجردی یا متاهل