2777
2789
عنوان

چالش آخرین چت با همسر ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 13409 بازدید | 244 پست
اینم ما 😂😂😂🤦🏼‍♀️

پایدارررر چقدر قلب قلبیه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخخخخ شوهرم کتابی مینویسه چون زبان اصلیمون فارسی نیست

اهاننن پایدار باشید زیبا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

وای اینو با لهجه اون کوسه برام اجرا میکنهعالیه😂😂😂😂میگه عاوو عاوو

عاشقشمممم

😂من‌ کشیدم بیرون اکس زمان تباهی بود

مشکلت چی بود باهاش

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

پایدارررر چقدر قلب قلبیه

فداتشم😂🥺❤️

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

وا چه همه عاشقونه س پیاماتون من رفتم دیدم دعوا بود و خرید واسه خونه

ماهم دعوا کردیم ولی تلفنی این چت😂

بچها میشه منو راهنمایی کنید لطفا؟؟؟ 

نامزدم خب(رسمی نیست) ولی خانواده ها میدونن

درکل احساس میکنم سرده دیروزم کلیی دعوا کردیم گفت ی فرصت بهم بده و از این حرفا

بعد خب اخرین چتمونم از سرکار برگشته بود ساعت 5 ی متن خیلی قشنگ با ی خسته نباشی قلب من براش فرستادم فقط نوشت همچنین منم دیدم سرده گفتم ممنونم نوشت ببخشید دستم گیره بهت پیام میدم گفتم خواهش میکنم باشه گفت مراقب خودت باش همین

اژ 5 دیگه پیام نداده درحالی که انلاین شده چیکار کنم 

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:) 

آخرین چت من با همسرم مال ۶۳ روز پیش هست که پیام داد به مامانت بگو اسنپ بگیرم برگرده منم گفتم برنمی‌گ ...

عزیزم چرا انقدر دیر

بچها میشه منو راهنمایی کنید لطفا؟؟؟ نامزدم خب(رسمی نیست) ولی خانواده ها میدونندرکل احساس میکنم سرده ...

هیچ کار تا خودش پیام بده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.