2777
2789
عنوان

صادقانه بنظرتون پسر و خانوادش این مهریه و شرایط رو قبول میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 122 پست

همون مهریه ازدواجو کنسل میکنه

حالا ما میگم مهریه حق زنه 

ولی انصاف رعایت شه دیگه

بابا هر کی ...۱۳ مهریه بده واقعا مغزش خورده به سنگ تاب برداشته

یکی نیست بگه ...۱۳ تا می ارزی که اینقدر مهریه گفتی!!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خدارو میخواد هم خرمارو🤣🤣

سنتی وصنعتی قاطیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه دوستت به نظرم دنبال چشم و هم چشمیه سال تولد خیلی زیاده اینقدر مهریه فک نکنم خانواده پسره قبول کن ...

آره واقعا دنبال چشن و هم چشمی و بنظرم خودش حتی اونقدر عاشق نیست که طرفشو تو همچین موقعیتی نذاره

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

همین که به این نتیجه رسیدی ۸۰۰ تا در شان شماست ولی هزارو سیصد و خورده ای در شان یه پزشک متخصص نیست خ ...

شما مگه میدونی من کی هستم؟ میتونم ادرس بدم

بیای حضوری همو ببینیم

ک شان من برات مشخص بشه..

حتما بوده ک پذیرفتن✌️

ضمن اینکه فکر کنم شما مقاومت دازی در مقایل فهم کلمات.

اگر ایشون الان پزشک متخصص هست ک باید درامد ملیاردی داشته باشه

چرا دنبال چهارتیکخ جهازه داماد بخره؟

💕

من ۱۶ سال پیش ازدواج کردممهریه ام ۸۰۰ هست با منزل شخصی دامادک هم تراز سال تولدم بود اون سال.من همچین ...

یکی از دوستام پسر هست (دوست پسر نیستا) بهش گفتم چرا ازدواج نمیکنی؟ گفت به ازدواج اعتقادی نداره بخاطر یه تجربه تلخ

یه دختری خیلی دوست داشت اونم پزشک بود (پسره هم پزشکه) در حد شدید عاشقش بود درحدی که بعد از اون دیگه میلی به ازدواج نداره یه مدت رل بودن بعد وقتی رفت خواستگاریش دقیقا همین شرایط گذاشتن سکه به تاریخ تولد دختر و حق طلاق و … 

کلا دستشو شست از عشق

میگفت دختری که خودش آینده داره پشتوانه داره عقل داره شعور داره همچین شرایطی نمیذاره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ببخشید ولی مگه کسی میتونه ۱۳۰۰ تا سکه بده؟ وقتی نتونه از گردنش ساقطه الانم که زندان برای مهریه نیستا ...

کی گفته زندان نیس؟ پر از محکومای مهریس فقط بخاطر یه فسط عقب افتاده

کاربر آقا

مسخره میکنی؟ 🙂شرایط دوستمه میگه اگر واقعا دوستم داشته باشه قبول میکنه تازه عروسیم نمی‌خواد

اگه پسره قبول کنه

دوستت باید به عقل پسر شک کنه

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

شما مگه میدونی من کی هستم؟ میتونم ادرس بدمبیای حضوری همو ببینیمک شان من برات مشخص بشه..حتما بوده ک پ ...

من برام ذره ای اهمیت نداره شما کی هستی فقط برام عجیبه چجوری از پشت گوشی تشخیص میدین یه نفر شان و جایگاهش در چه حده 

ایشون و خانوادش بر اساس موقعیت و جایگاهشون تصمیم گرفتن این مهریه رو اعلام کنن منم همینجوری تاپیک زدم ببینم الان اوضاع از چه قراره 

حالا اینکه شما چرا انقدر کبود شدی یکی میخواد اینجوری ازدواج کنه خدا داند

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...