2777
2789
عنوان

پزشکا بیان

38 بازدید | 3 پست

من یه چشمم تار شده بود رفتم چشم پزشکی کفت خشکیه قطره که میریزم تا ۱۰ دقیقه یکم بهتر میشه اما کامل ن

حالا امروز رفتم حمام یه چشمم شامپو رفته بود خیلی سوخت اومدم دست بزنم ناخونم محکم خورد بهش خیلی قرمز شد الان تاره

چیکار کنم نکنه اینم مثه اونیکی تار شه

خشکی چشم هیچ ارتباطی به چیزی که شما گفتی نداره قطره چشم هم که استفاده میکنی تقریبا دائمی همیشه باید استفاده کنی یعنی درمانی نیست بلکه فقد باعث میشه چشمتون زمانی که استفاده میکنید بهتر شه نه اینکه خشکی رو درمان بکنه 

خشکی چشم بخاطر نگاه کردن زیاد به صفحه گوشی مطالعه زیاد اب و هوای جایی که زندگی میکنید هست نگران نباش

خشکی چشم هیچ ارتباطی به چیزی که شما گفتی نداره قطره چشم هم که استفاده میکنی تقریبا دائمی همیشه باید ...

البته ارثی هم میتونه باشه و همچنین بعضی بیماری های خاص باعث ایجاد خشکی چشم میشن مثل رماتیسم مفصلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خشکی چشم هیچ ارتباطی به چیزی که شما گفتی نداره قطره چشم هم که استفاده میکنی تقریبا دائمی همیشه باید ...

چون چشمم با قطره بهتر میشه پس همون خشکیه دیگه؟ چیز دیگه که نیست؟ آخه حتی اون لحظه هم کامل خوب نمیشه چرا؟