2777
2789

نی نی یار بزرگواار❤️

چرا امضام تایید میشه ولی ثبت نمیشه اخه🥲؟

خیلی وقته درگیرشم درست نمیشه اصلا 💔

@niniyar_3    

@niniyar_5  
@ازسارابپرس    

ممنون میشم اگه علتشو میدونید راهنماییم کنید❤️

یه بار دیگه برو عوضش کن اگه نشد بیا بگم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

سلام

من در جریان نیستم.

شاید مشکل فنی باشه.

نی نی یار آمدن توضیح میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممن در جریان نیستم.شاید مشکل فنی باشه.نی نی یار آمدن توضیح میدن.

ممنونم🤍

نمیدونم یبار یکی از نی نی یار ها گفتش جدیدا اینطوری شده!

ولی خب همه بدون مشکل امضا میذارند!

بهرحال ممنونم لطف کردید🤍

بخدا سه ماهه دویست بار عوض کردم نمیشه🥲میشه راهنماییم کنید؟🤍

من حدودا یک هفته پیش هرکاری کردم نتونستم امضا بزارم

آخرش چهار بار پشت سر هم و تند روی آیکون تایید کلیک کردم درست شد🦋

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

ممنونمم❤️❤️🫂پس برم امتحان کنم🤍🌱

سلام الان امتحان کنین ببینین میشه؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ممنونم🤍نمیدونم یبار یکی از نی نی یار ها گفتش جدیدا اینطوری شده!ولی خب همه بدون مشکل امضا میذارند!به ...

خواهش می کنم.

🧡🧡🧡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام چطورمیتونم اون اکانت موازتعلیقی دربیارم

سلام

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

سلام خیر حتی از روشی که دوستمون گفتند هم رفتم نشد!

بگین من براتون بذارم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
من حدودا یک هفته پیش هرکاری کردم نتونستم امضا بزارمآخرش چهار بار پشت سر هم و تند روی آیکون تایید کلی ...

نشد💔

ببخشید روی کدوم آیکون بزنم همون که زده ذخیره تغییرات؟

فک کنم باید بیخیالش شم

ولی خب خیلی اذیت کنندس که نمیشه چون یسری توضیحات باید بذارم💔🥲

بگین من براتون بذارم

چشم

لطفا اینو‌بذارید🌱:

دست‌از‌طلب‌ندارم‌تا‌کام‌من‌برآید:)

لطفا توی توضیحاتم بنویسید:

با احترام،بنده درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱

ممنون میشم اینارو ثبت کنید❤️