2777
2789
عنوان

ینی واقعا بقیه نی نی سایتیا خونشون از من رنگین تره⁉️😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست
چشملطفا اینو‌بذارید🌱:دست‌از‌طلب‌ندارم‌تا‌کام‌من‌برآید:)لطفا توی توضیحاتم بنویسید:با احترام،بنده درخ ...

تو بودی اون روز دنبال خودکشی بودی به خاطر کنکورآره فکر کنم خودت بودی الآن دنبال امضا مِمضا و شر مری  مگه نگفتم برو درستو بخون انقدر با گوشی بازی نکن 😑😑😑

یه سره اینجا پلاسی😡😡😡😡 

طنین جان

نشد💔ببخشید روی کدوم آیکون بزنم همون که زده ذخیره تغییرات؟فک کنم باید بیخیالش شمولی خب خیلی اذیت کنن ...

آره ذخیره تغییرات

نمیدونم چرا نشد☹️به هر حال ببخشید الکی الاف شدین

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بودی اون روز دنبال خودکشی بودی به خاطر کنکورآره فکر کنم خودت بودی الآن دنبال امضا مِمضا و شر مری ...

تو رو سننه 😑 من مشاور درسیشم 

خودتو مثل قاشق نشسته می‌ندازی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

❤️❤️🫂میبینین استاد؟نمیدونم چی بهشون میرسه اینقد دخالت کنن تو کار بقیه

مریض هستن 

دییلر هلبت بیر گوت دولر یا بیر قزا سوز یازسالارسا بیر گوت اولاجاخلار 

چسافت چافتار کیشی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

سلام الان امتحان کنین ببینین میشه؟

سلام وقتتون بخیر❤️

شرمنده بخدا،،،امضام که برام ثبت کردید اومداا ولی رفتم تغیرش بدم کلا پرید🥲💔

میشه لطفا اینو بذارید برام:

بزرگ‌شدیم:)داریم‌کارمیکنیم،یکیودوست‌داریم،هوای‌بابا‌مامانو‌داریم

فکر‌اینیم‌نذاریم‌آب‌تو‌دل‌کسی‌که‌دوسش‌داریم‌تکون‌بخوره

سختی‌کشیدیم،یسری‌شبا‌بود‌که‌فکر‌میکردیم‌تا‌صبحش‌دووم‌نمیاریم

ولی‌صبح‌سرپا‌بودیم‌،کج‌بودیم‌ولی‌باز‌روپای‌خودمون‌بودیم،،بـزرگ‌شدی:)به‌خودت‌افتخار‌کن>>•دیشب‌باقلبی‌شکسته‌خوابیدم‌وامروز‌جنگیدم‌‌،به‌ معنای‌‌واقعی‌جنگیدم‌•؛جوانه‌می‌زنم‌از‌روی‌زخم‌هایم🌱؛"خدایابابت‌همه‌نعمت‌های‌قشنگت‌شکر‌خودت‌‌

پشتم‌باش‌تا‌بتونم‌به‌هدف‌قشنگم‌برسم:)"

خییلی لطف میکنید اگر اینو بذارید🤍

@niniyar_5    

@niniyar_3  

ببخشید اگر بی‌موقع پیام گذاشتم،اخه از ساعت کاریا خبر ندارم🌱