2777
2789
عنوان

درآمد بیشتر زن

137 بازدید | 22 پست

اگه بعد از چند سال زندگی حقوق زن بالاتر از مرد بشه (با تشویق همون مرد) ممکنه اون آقا کم کم از چشم همسرش بیوفته بخاطر درآمد پایین‌تر؟

(راجب خودم نیس من تازه عروسم😅)

مبارک باشه عروس خانم

دوسداشتی بیا کانالم خیاطی رایگان گذاشتم 

لینگ امضام

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اگر آقا بواسطه تنبلی و عدم پشتکار درآمدش کمتر باشه

وگرنه نه

آدم به تلاش و همدلی همسر بیشتر نگاه میکنه تا به تفاوت درامد 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من یه همچین موردی اطرافم دیدم جدیدا بچه دار شدن و آقائه قصد داره بشینه خونه بچه رو بزرگ کنه😄

توی ایران کمه 

ولی خارج کشور این خیلی مرسومه که اونی که درآمد کمتر داره استعفا کنه و بچه رو نگه داره تا سن قبل مدرسه

و به نظرم فرهنگ خوبیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نخیر. چه دلیلی داره آخه . جز بیکاری و بیعاری هیچی برای مرد زشت نیست. حقوق دست خودمون نیست. متاسفانه تبعیض حقوق تو جامعه ما خیلی زیاده و تقصیر زن و شوهرها نیست و نباید بابا این موضوع با هم بجنگن. ولی اگه مرد بیکار و‌ول باشه و خانم شاغل باشه واقعا تحملش سخته

من یه همچین موردی اطرافم دیدم جدیدا بچه دار شدن و آقائه قصد داره بشینه خونه بچه رو بزرگ کنه😄

نه اینایی که میگم آقا هم خیلی کاریه و درآمدش خوبه ولی خب کار خانومه گرفته و بیشتره

بله اگر آقا بواسطه تنبلی و عدم پشتکار درآمدش کمتر باشهوگرنه نهآدم به تلاش و همدلی همسر بیشتر نگاه می ...

درسته موافقم، این زوجی که میگم آقا خیلی با جربزه‌س و از خانم حمایت کرده تا به این جایگاه برسه

درسته موافقم، این زوجی که میگم آقا خیلی با جربزه‌س و از خانم حمایت کرده تا به این جایگاه برسه

اینجوری هیج وقت خانم ازش ناامید نمیشه

توی ایران کمه ولی خارج کشور این خیلی مرسومه که اونی که درآمد کمتر داره استعفا کنه و بچه رو نگه داره ...

خب به نظرتون اینطوریه یه جوری نیس؟

آخه خانوما دوس دارن به همسرشو تکیه کنن تا حدودی

نخیر. چه دلیلی داره آخه . جز بیکاری و بیعاری هیچی برای مرد زشت نیست. حقوق دست خودمون نیست. متاسفانه ...

موافقم، ولی خب اگه ملک یا ماشینی خریدن به نام کی باشه؟

هر کی به اندازه‌ای که خرج کرده به نام بزنه؟

خب به نظرتون اینطوریه یه جوری نیس؟آخه خانوما دوس دارن به همسرشو تکیه کنن تا حدودی

اینا همه عرف های جامعه است

نه قانونه نه عدم رعایتش عجیبه

توی ایران کمه ولی خارج کشور این خیلی مرسومه که اونی که درآمد کمتر داره استعفا کنه و بچه رو نگه داره ...

ولی به نظرم نرمالش اینه که اولویت کار کردن با مرد باشه، حداقل تو ایران که مردا هرچقدر کمتر تو خونه باشن برا همه ی اعضای خانواده بهتره

e❤ s❤ h❤ f