2777
2789
عنوان

بنظرتون داره دروغ میگه بازم بهم

262 بازدید | 34 پست

نامزدم ی ساله قراره گوشیمو عوض کنه

بعد گفت واسه تولدت عوض میکنم 

قرار بود چکی بخره پولشو داره پیش قسط بده

دوهفته قبل تولدم گفت اگ نتونم عوض کنم گوشی خودمو بهت میدم مدلش بالاس توگوششیتو بده به من

بعد ماشینشو چندروز پیش فروخت دیشب شب تولدم بود همو دیدیم گفت بذا ماشین بخرم دنبال ماشینه

گفت بذا بخرم ببینم چقد میمونه برات ی نو بخرم وگرنه همینو بدم

حس میکنم داره می‌پیچند چون وضش خوبه میتونس بگیره یاحداثل دید تولدمه گوشی خودشو میداد دیگ

میگ حالا چند روز بگذره مگ حتما لایک شب تولد داد

آخه همش میگفت واس تولدت

بنظرتون میشه به حرفش اعتمادکرد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکرنکنم

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

ما رابطه داریم سه چهارساله مث زن وسوهریم

عقد یا صیغه؟

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

صبر کن ببین چی میشه

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
دیشب شب تولدم بود نکرد همونو بدهچندماهه منتظر تولدم بودمآخه چکاری بود کرد

عزیزم خب داره میپیچونه شماام یکم باهاش سرسنگین شو بفهمه ناراحتی از دستش و ی تلاشی کنه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خب داره میپیچونه شماام یکم باهاش سرسنگین شو بفهمه ناراحتی از دستش و ی تلاشی کنه

بگو چیکارکنم چجوری سرسنگین باشم

تازه دیشب بااسرار من رفتیم میگفت دوست نداشتم تاماشین نخریدم بیام ببینمت نتونم سوپرایز کنم

بنظرم داشت چرت میگف