2777
2789

سره یه موضوعی بحث میکردیم که بهش گفتم من همه ی کار های خونه رو انجام نمیدم شما هم باید کمک کنی بعد ازدواج.گفت فکر کنم شما جایگاه زنا رو فراموش کردی گفتم هرکسی جایگاهشو خودش تعیین میکنه و اگر میخوای زن بگیری که فقط کارای خونتو بکنه من شرمندم

من میخوام مستقل باشم و شغل داشته باشم که گفت اصلا زن نمیگیرم چه کاریه😂😂😂😂گفتم کاره بسیار درستی میکنی.الان حس میکنم بد گفتم بهش

نباید میگفتم؟

قوی تر از دیروز💙🦋

صبرمیکردی حالا باهاش ازدواج کنی بعد😂😂

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد بیاد

اگه کار نمیکنی دلیلی نداری کارارو نکنی 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میخواست بیاد بگیرتممیخواستیم دیگه به پدر و مادر هامون بگیم

پس خوبه دیگه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.