2777
2789

من دوبار جابجایی داشتم منظورم اسباب کشی هست، هیچ کدوم از خانواده شوهرم نیومدن کمک فقط دوتا از برادراش اومدن برا وسایل سنگین که خدا خیرشون بده،که شوهر منم تو جابجایی خونه هاشون کمک میکنه، البته اینم بگم از خانما کمک نخواستم خودم،اونام نیومدن،ازشون توقعی نداشتم و نیومدن حالا اونا از من توقع کمک تو جابجایی دارن خب وقتی ازتون کمک نگرفتم شمام نباید از من توقع کمک داشته باشین،مادرشوهرم تگ حرفاش انگار بمن کنایه میزنه که برم کمک شون،خونه من میان هیچ کاری نمیکنن و همه کارا به عهده خودمه البته ناراضی هم نیستم منم خونه شون کمک میکنم ولی نه زیا ولی میبینم ازم توقع کار بیشتری دارن و من زورم میاد،تاحالا به چندین طرق مختلف دیدم که میخوان بمن یه کاری رو تحمیل کنن منم آدم بی خیری نیستم کمک میکنم ولی دلم نمیخواد وقتی کسی خونه م کمکی بهم نمیکنه خونه شون بمن کار بدن انجام بدم، اونم درصورتیکه دوتا دختر تو اون خونه هست،کمک مادرشون ولی من خودمم و خودم بچه هم دارم که باید بهش برسم و کارای مهمونیم رو به تنهایی انجام بدم شما بگین چجوری بهشون بفهمونم وقتی تو خونه م دست به سیاه و سفید نمیزنن نباید از من توقع کار داشته باشن، وقتی تو اسباب کشی ازشون کمک نگرفتم اونام نباید از من توقع داشته باشن،واقعا زورم میگیره و بابت این مساله خیلی عصبانیم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

گفتن بیا کمک یا خودت فک میکنی توقع دارن؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وقتی اسم اسباب کشی جلوت آوردن بگو وای منم مردم تنهایی جمع و کردم و پهن کردم دست تنها بودم تا یه ماه خستگیم درنرفت 

مدام بگو که تنهایی این کار و کردی 

اگر گفتن خاسی بگی تا بیاییم کمک بگو من توقع از کسی ندارم هر کی اندازه خودش کار داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دفعه خونت بودن با روی خوش بگو من دوست ندارم مهمونم کار کنه چون خودمم جایی میرم در حد توانم کمک میدم

یا موقع جابجایی بگو هیچ کس بهتر خود آدم نمیتونه کاراشو بکنه 

من بیام با بچه تو دست و پاتون هستم

نهایت بگو نهار روز اسباب کشی رو براتون درست میکنم میفرستم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
گفتن بیا کمک یا خودت فک میکنی توقع دارن؟

میگن مثلا مادر شوهرم میگه فلانی اسباب زحمت بیا این کارو بکن،یا دخترش میگه بیا فلان کارو انجام بده با مهربونی مثلا ولی میفهمم میخوان کار انجام بدم، یا مثلا مادرشوهرم میگفت تو اسباب کشی تو فلان کارو انجام بده همه دست به دست هم بدیم تموم بشه و از این حرفا

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
وقتی اسم اسباب کشی جلوت آوردن بگو وای منم مردم تنهایی جمع و کردم و پهن کردم دست تنها بودم تا یه ماه ...

این خیلی خوب بود آفرین ممنون

میگن مثلا مادر شوهرم میگه فلانی اسباب زحمت بیا این کارو بکن،یا دخترش میگه بیا فلان کارو انجام بده با ...

بگو بیخود مگه اومدین کمک دادین 

اون روز به بهونه بیار 

این دفعه خونت بودن با روی خوش بگو من دوست ندارم مهمونم کار کنه چون خودمم جایی میرم در حد توانم کمک م ...

این ناهار رو چندبار بهم گفتن تو حرفاشون ولی چون خودشون نکردن منم زورم میاد درست کنم 😶😂

میگن مثلا مادر شوهرم میگه فلانی اسباب زحمت بیا این کارو بکن،یا دخترش میگه بیا فلان کارو انجام بده با ...

حالا یه کوچولو نهایتا کمک کن...

بعدم که اومدن خونت حتما تاکید کن که مهمونید و کاری نکنید برام..

ولی اگه میبینی همیشه همینطورن و خونت نمیزاری کار کنن ولی میری کار ازت میکشن.. پس شما ام کمی کار ازشون بخواه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بگو بیخود مگه اومدین کمک دادین اون روز به بهونه بیار

من میپیچونم یا انقد طولش میدم که دیگه نتونن کار دیگه ای گردن من بندازن ولی اینکه از من توقع دارن درصورتیکه خودشون کار نمیکنن رو اعصابمه

این ناهار رو چندبار بهم گفتن تو حرفاشون ولی چون خودشون نکردن منم زورم میاد درست کنم 😶😂

شوهرت میره اسباب کشی؟

حالا یه کوچولو نهایتا کمک کن...بعدم که اومدن خونت حتما تاکید کن که مهمونید و کاری نکنید برام..ولی اگ ...

شوهرمم میگه ازشون کار بکش ولی مثلا شستن ظرف میتونه بمن کمک کنه، که اونا نمیشورن،غذام رو که خودم درست میکنم، سالاد رو هم چون خواهرای شوهرم یکم چجوری بگم دلم نمیخواد درست کنن نظافت رو رعایت نمیکنن،پذیرایی هم شوهرم انجام میده،سختش همون غذاس که کار خودمه، شستن ظرف که اونا انجام نمیدن ما بقیش به کارم نمیاد فقط منت اضافه س

شوهرمم میگه ازشون کار بکش ولی مثلا شستن ظرف میتونه بمن کمک کنه، که اونا نمیشورن،غذام رو که خودم درست ...

موقع انداختن سفره یا حالا چیدن میز شام و جمع کردن و جابه جایی ام کمک نمیکنن؟؟؟

شما ام در همون حد کمک کن.

منم دوست دارمکسی خونم کار نکنه.منم نکنم.ولی مادر شوهر و خواهر شوهرم گوش نمیدن و هی کمک میکنن.منم مجبورم اونجا کمک کنم دیگه

😂😂 خب پس 

به روی خودت نیار یا به لبخند ملیح نگاهشون کن

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟