2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست
عزیزم من سه ماه و نیمه عمل کردم هنوز کلی ورم دارهمنم حس تورو داشتم میگفتم طبیعیه خیلی الانم همینطوره ...

طبیعی همین طوره دیگ،نباید انتظار زیاد تغییر داشته باشیم

حالا ک کار از کار گذشته

باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

میدونی انقد از بچگی همش مسخرم کردن خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادمهر جا میرفتم میگن بینیت زشته نمیخوا ...

منم خیلی از بینیم خوشم نمیاد با اینکه صورت تپلی دارم ولی گوشتیه .

راضی ب عمل نمیشم ولی با اینحال بازم خیلی دلم میخاست بینیم بهتر از فعل حال باشه 

مامانم هم راضی ب عمل نمیشه میگه معلوم نیست چطور بشه خودمم از همین هم میترسم 

۱۷ سالمه اصلا فکرنمیکنم دیگه بینیم از این ب بعد بخواد بهتر شه 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی از بینیم خوشم نمیاد با اینکه صورت تپلی دارم ولی گوشتیه .راضی ب عمل نمیشم ولی با اینحال بازم ...

اگ بفکر عملی هنوز خیلی زوده

چند سال دیگ صبر کن حداقل تا ۲۰سال بنظرم تحمل دردش الان واست زوده

ولی اگ خیلی ایراد نداره عمل نکن

معلوم نیس بعدش چی بشه

اگ بفکر عملی هنوز خیلی زودهچند سال دیگ صبر کن حداقل تا ۲۰سال بنظرم تحمل دردش الان واست زودهولی اگ خی ...

والا چن نفری گفتن برو عمل یه چن نفر هم گفتن ب صورتم میاد!

یکم افتادگی داره و پره های بینیم بزرگه یکم مثلا موقع خندیدن یکم زیادی حساس میشم 

🥲 دیگه نمیدونم کی دروغ میگه کی راستشک

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

والا چن نفری گفتن برو عمل یه چن نفر هم گفتن ب صورتم میاد!یکم افتادگی داره و پره های بینیم بزرگه یکم ...

خیلی ایراد نداره

اگ میتونی باهاش کنار بیا

بالاخره عملم ک میکنی بازم ایراد پیدا میکنه

پس این ایرادای ریز خیلی اهمیت نداره

تازه بعد عمل خیلی بیشتر حساس میشی

خیلی ایراد ندارهاگ میتونی باهاش کنار بیابالاخره عملم ک میکنی بازم ایراد پیدا میکنهپس این ایرادای ریز ...

دعا کن ک یجوری بتونم باهاش کنار بیام چون من خیلی از اول رو دماغم و چهره ام حساس بودم و هستم.

خداکنه یجوری حل شه کلا دست ب دماغم

دعا کن ک یجوری بتونم باهاش کنار بیام چون من خیلی از اول رو دماغم و چهره ام حساس بودم و هستم.خداکنه ی ...

بهش فکر نکن

هر چی فکر کنی بیشتر حساس میشی

ی مدت کلا بزارش کنار و جلو آینه خیلی زومش نشو

هنوز سن بلوغت هم هس

کم‌کم بهتر میشه

نگران نباش

انشاالله هر چی صلاحت هس پیش بیاد🌸

بهش فکر نکنهر چی فکر کنی بیشتر حساس میشیی مدت کلا بزارش کنار و جلو آینه خیلی زومش نشوهنوز سن بلوغت ه ...

مرسی گلم 🙏🏻❤️

همچنین بهترین اتفاق ها برای شما رقم بخوره ب حق پنج تن

دعا کن ک یجوری بتونم باهاش کنار بیام چون من خیلی از اول رو دماغم و چهره ام حساس بودم و هستم.خداکنه ی ...

منم همش منتظر بودم کنار بیام اما دوباره بعد مدتها هوتیی شدم