2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 39 پست
دو تا از دوستای منم خیلی از بینیم ایراد میگیرن هی میگن عمل کناما تاحالا ندیدم پسری از بینیم ایراد بگ ...

باورت میشه بعضی موقعها دلم میشکست بهشون میگفتم ول کنین چیکار بمن دارین

شما مگه خودتون خوشگلین

همیشه بعدش خیلی گریه میکردم

بیشتر مقصر آدما بودن ک رفتم اینکارو کردم

بنظرم اصلا سمتش نرو واقعا اذیت میشی ی شب نتونستم درست بخوابم خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه بعضی موقعها دلم میشکست بهشون میگفتم ول کنین چیکار بمن دارینشما مگه خودتون خوشگلینهمیشه بع ...

نه اصلا نمیرم سمت عمل چون هم ترسوام هم میترسم دکتر خراب کنه 

هزینت چقدر شد ؟ من اگه جات بودم با پول عمل میرفتم سفر لذت میبردم

نه اصلا نمیرم سمت عمل چون هم ترسوام هم میترسم دکتر خراب کنه هزینت چقدر شد ؟ من اگه جات بودم با پول ع ...

خوبکاری میکنی

۱۰۰تومن با بیمارستان

حدود۴تومنم عکس و ازمایش و…

واقعا با این پول خارج کشور میرفتم😂

ینی جدی قشنگه؟؟؟خیلی صافه خط کشی شده

چسب بزنی فرم میگیره زمان باید بهش بدی

شنیدین میگن چیزی که نمیکشدت قویترت میکنه؟دروغ میگن، چیزی که نمیکشدت، خوش بینی و بیگناهیت رو از بین میبره، باعث میشه سخت به ادمها اعتماد کنی، با خودت درگیر بشی که چرا کافی نیستی، خودت و چیزهایی که میدونستی رو دائم زیر سوال ببری، فکر کنی به کارهایی که میتونستی متفاوت انجام بدی و از خودت بارها و بارها بپرسی ایا ارزش این همه درد کشیدن رو داشت و داره؟ چیزی که نمی‌کشدت، قسمتهایی از وجودت رو میکشه که دیگه هیچوقت به دست نمیاری.
انشاالله ممنون😍باید صبور باشم😂ک خیلی سخته

حق داری عزیزم

شنیدین میگن چیزی که نمیکشدت قویترت میکنه؟دروغ میگن، چیزی که نمیکشدت، خوش بینی و بیگناهیت رو از بین میبره، باعث میشه سخت به ادمها اعتماد کنی، با خودت درگیر بشی که چرا کافی نیستی، خودت و چیزهایی که میدونستی رو دائم زیر سوال ببری، فکر کنی به کارهایی که میتونستی متفاوت انجام بدی و از خودت بارها و بارها بپرسی ایا ارزش این همه درد کشیدن رو داشت و داره؟ چیزی که نمی‌کشدت، قسمتهایی از وجودت رو میکشه که دیگه هیچوقت به دست نمیاری.
اره عزیژم

من همه دکترا رفتم

ولی بنظرم بهترینش دکتر ناهید

خودمم کیانوش ناهید رفتم

حداقل تعداد ناراضیاش کمتره

ولی دیگ شانسیه بعضیا دکتر ارزون‌تر میرن ولی خوب میشن

دکتر جلائیانم هس دیگ باید بری مطباشون

عملاشونو ببینی