2777
2789
عنوان

کیا آزمایش اچ آی وی دادن بیان لطفا

99 بازدید | 12 پست

تو دستم سوزن رفته بود مرداد ماه، هنوزم میترسم آزمایش بدم .

البته من باید بهداشت برم با کیت واسم بگیرن اما واقعا زورم میاد..

از طرفی همش میترسم اچ آی وی گرفته باشم کلا درسو زندگیو گذاشتم کنار از صبح تا شب خونه ام همش عین جنازه دراز کشیدم🥲

شوهرم ازمایشو داده از سرکار براشون رایگان گرفتن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهداشت هم رایگانه

نمی دونم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دآرم میگم رایگانه عزیزم.😅سوال نپرسیدم

😁

برای بارداری دادم

خب شما که تو دستتون سوزن آمپول نرفت که نگرانی داشته باشین اون موقع🥲به مامانم گفتم مامانم گفت معلوم نیس چه غلطی کردی حرف اچ آی وی میزنی🫠دیگه از ترس تکرار نکردم حرفمو

عزیزم من پیام نور بدون کنکور رفتم..در هرصورت جانم بفرمایید

بله میدونم

ببخشید من میخوام بدونم کنکور برای ترم بهمن ثبت نام کنم اما برای کنکور میخونم و چند تا سوال دارم

دانشگاه توی کانالش زده که امکان مرخصی گرفتن از ترم اول هست میخواستم بدونم اگه برای دلیل بگم که کنکور دارم و بازه ی خرداد به هیچ وجه نمیتونم بیام دانشگاه و امتحان بدم موافقت میکنن با مرخصی یا نه

دوم اینکه اگه موافقت نشد و من کلاسا ی مجازی و حضوریو رفتم که صرفا حاضری بزنم اگه همه ی امتحانای پایان ترمو غیبت کنم چی میشه اخراجم میکنن؟

و مورد سوم اینه که اگه نمره میان ترم نداشته باشم و کلا سر جلسه امتحانای پایان ترم نرم اخراج میکنن یا نه؟ 

و اینکه پیش نیاز چیه و اگه پیش نیاز بخورم حتما باید حضوری برم؟ 

ببخشید زیاد شد