2777
2789

بچه من خونرسانیش مشکل نداشت 

ولی رشد نمیکرد... 

بی دلیل... 

چندبار داپلر رفتم هربار گفتن سالمه فقط رشد نمیکنه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند هفته ای لیدی میل بخور و اسپرین و با نظر دکتر انوکسا

۲۴ ام

گفته بنظر بچه ریزه برای ۳ هفته دیگه سونو لگنی دارم اگه خوب نباشه پلر رنگی مینویسه

من از الان استرس گرفتم هزار فکر

۲۴ امگفته بنظر بچه ریزه برای ۳ هفته دیگه سونو لگنی دارم اگه خوب نباشه پلر رنگی مینویسهمن از الان است ...

چیزایی ک گفتمو انجام بده با دکترتم مشورت کن 

بعضی دکترا بلانسبت خیلی احمقن دارو نمیدن فقط مشکلو میگن ادم بیشتر نگرون میشه 

چیزایی ک گفتمو انجام بده با دکترتم مشورت کن بعضی دکترا بلانسبت خیلی احمقن دارو نمیدن فقط مشکلو میگن ...

گفت اگه موردی بود درستش میکنیم گفت نگران نباش شاید سونو دادی چیزخاصی نبود

ببین نگران نباش موردی نیست ان شاءالله مم خواهرم اول بهش گفتن خون رسانی مشکل داره و بعد اصلا یه دکتر دیگه سونو گرفت نه اصلا اینطور نیست الانم دخترش صحیح و سالمه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
😞از دیشب خاب ندارم

این بدتر خودت و بچه رو اذیت میکنه نگران نباش بسپارش به خدا خودش حافظ و نگهدارشه

کلا تو سونو ها خیلی این چیزا پیش میاد مثلا من دکتر بهم گفت کلیه بچه التهاب داره و چند هفته بعد تکرار کن آنقدر من فکرو خیال کرد م بعد سونو بعدی گفت خوبه اون لحظه ادرار رو نگه داشته بوده.بچه خواهرمم گفتن اون لحظه احتمالا خون رسانی خوب نبوده 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پس چکار کردی؟

هیچی نشستم گریه کردم غصه خوردم از یه چشمم خون می اومد از یکی اشک 

تهشم زایمان کردم نیم کیلو بیشتر از وزنی بود که سونو میزد 

الانم لج کرده میگه جاروبرقی رو بدین من جارو بکشم😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

درچنین موردی اصلا به حرف یه دکترگوش نده ،بایکی یادوتا دیگه حتمامشورت کن 

سونو جای معتبر دیگه ی تکرارکن ،چون اونهام ممکن خطا بکنن 

واینکه دخترم اختلال رشد داشت از سی هفته به بعدمعلوم شد ،توسونو رشدش کمتربود دوهفته

ازمایش ادرار عادی  که فقط صبح اون دفع پروتیین نداشتم ،ازمایش بیست وچهارساعته دفع پروتیین دادم داشتم 

بعدمن زیرنظربهترین دکتربودم باسابقه سقط قبلی ،اما وقتی دفع پروتیین مثبت شد گفت نه نیاز به تکرار نداری !چون فشارت بالانیست 

منم اصرارکردم حتما برای چندهفته بعد تکراربنویسه که حتی دکترناراحت شدکه من دکترم یاتو ومن ازمایش خطر ناک تشخیص داده شد وبستری هم شد واخرش زایمان توهفته سی وچهار  

سن بارداریت کمه ،ازمایش دفع بیست وچهارساعته پروتیین روانجام بده حتما 

اسپرین درچنین شرایطی خیلی خوب جواب میده برای خونرسانی،دکترنفهم من نداد برای بارداری بعدیم ازهمون اول به من آسپرین دادن ،واصلا مشکلی ایجادنمی کنه توبارداری

درچنین موردی اصلا به حرف یه دکترگوش نده ،بایکی یادوتا دیگه حتمامشورت کن سونو جای معتبر دیگه ی تکرارک ...

من دکترم گفت سونو بده اگر مشکل بود برات دارو و امپول مینویسم