2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دلش نمیاد خرج کنه برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 103 پست
😂🙂باور کن نظراتت ب هیچ جام نی چون اولا تو نینیسایت هیچکس هیچکسو نمیشناسه بک بخوام پز بدم دوما ازم ...

اوه یس پز ندادی و ازت سوال پرسیدن

استارتر درباره مشکلش صحبت میکنه و میگه شوهرم کتابو نخریده

اومدی وسط جر دادی خودتو که بابام ماهی هشتاد میده بهم ، بعد پز نیست؟😂

از اینجا به بعد ریپلای نکن ، کاش شخصیت ، چشم و دل سیر بودن و شعور و همینطور قیافه خریدنی بود با کارت ددی سفارش میدادی ، که متاسفانه نیست💅🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناموصن نمیفهمم چرا انقد ریختین سرم عقده دارین؟من اصن اهل پز دادن نیسم دیدم گفتین گفتم باورم نکردین ب ...

اگه یه آدم قطع نخاع ببینی میری جلوش بگی دلت بسوزه من می‌تونم راه برم ولی تو نه؟

اگه یه سندروم داونی ببینی کارنامه‌تو می‌کنی تو چشمش؟ 

اینکه به کسی که از نداری گلایه می‌کنه بگی من خیلی پول دارم هم به اندازه همین دو مثالی که زدم زشته. 

وگرنه کسی با دارایی یا نداری شما کاری نداره.

قرار نیست که من برا حقوق عادی و انسانیم که از وقتی به دنیا میام با یه مرد باید برابر باشم رو با جنگ ...

حق طبیعیه یه مرده که از اول زندگیش داره که حقوقشو خرج خودش کنه و برای خودش باشه 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عقدم یک سال و نیم هست سال آخر دانشجوییم هست

منم تو عقد مشکلات شبیه شما زیاد داشتم، بابام وضعش خوب بود کانل خرجم می داد ولی حس اینکه همسرم نمی داد خیلی اذیتم میکرد، الانم که ۱۳ سال گذشته هنوزم همین مشکلات رو دارم، خودم شاغلم با پول خودم راحت خرج می کنم، کم میارم از همسرم می گیرم، چون شما هم در اینده شاغل می شین، پس خودتون رو بخاطر این چیزها اذیت نکنید، من همسرم بقیه چیزهاش خوبه ولی انگار یه خساست مالی ریزی نسبت به من داشت ، الان خیلی بهتره ولی مثلا برام ماشین ۲۰۶ خرید ولی مثلا روتین پوستی م رو زورش میاد یا مثلا خرید خونه می کنه ولی رستوران زورش میاد.

اسی الان اول راهی عادتش بده پول بگیری ازش .من دیشب از همراه بانکش برای خودم کارت به کارت کردم هنوز خبر نداره🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خیلی حرصم میگیره اصلا نمیتونم آروم باشم🥺

عزیزمممممم 🥺

خیلی خیلی خیلی زیاد درکت میکنم 

چون همسر من اینطوریه 

ولی ببین من چیزی جز تحقیر نصیبم نشد با بیان کردنش 

اینطوریه که همسرم بیرون بهترین غذا رو با دخترش میخورن منو نمیبرن 

یا حتی الان که یه هفته اس رستوران هم داره یه پرس برام نیاورده با بیانش هم گفت تو ادم چشم و دل سیری نیستی  و اطرافیانش کما بیش از اون غذا چشیدن ،

اگر هم میخوای بگی دست بالا و با اعتماد به نفس بگو 

با دلبری 

ضعف و غر غر و جیغ جیغ هیچجوره جواب نیست 

ل⁩

ایول ی ادم حسابی با درک😑❤️

تو اگه درک و فهم حالیت بود اینجا تو این تاپیک پول ددی رو تو سر کاربرا نمیزدی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
حق طبیعیه یه مرده که از اول زندگیش داره که حقوقشو خرج خودش کنه و برای خودش باشه

پس برا چی ازدواج کرده همون حقوقشو برا خودش نگه داره وقتی نمیتونه حامی باشه پا پیش نذاره 

شما هم وقتی ازدواج کردی نه مهریه و نفقه بخواه نه حق و حقوقی ، خودت برو سرکار بعد بیا خونه تمیز کن آشپزی کن بچه داری کن دست تنها اونوقت میفهمی که تو فرهنگ ایران مردا هیچ کاری انجام نمیدن تو خونه که برابر بشه ، خدایی نکرده فردا هم به مشکل بخوری نه پشتوانه داری برا بعد طلاق نه بچه مال خودته ، هرجی هم داشتی تو زندگی باهاش خرج کردی ولی قانون همه حق و حقوق رو به اون میده حتی اگه گرفته باشی و امضا زده باشه کلی ماده و تبصره برا در رفتنشون از زیر قانون هست چون قانون رو خود مردا نوشتن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
پس برا چی ازدواج کرده همون حقوقشو برا خودش نگه داره وقتی نمیتونه حامی باشه پا پیش نذاره شما هم وقتی ...

کی به مرد وظیفه ذاتی حامی بودن داده ؟ 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کسی ک بخوادت روتو زمین نمیندازه پدر من ماهی هشتاد میلیون ماهیانه میزنه ب حسابم واقعا اگ میخواستت مید ...

عزیز دلم چقدر خوب خدا پدرتونو حفظ کنه براتون شمارو هم برای پدرتون ولی درست نیست زیر تاپیک کسی که مشکلش این قضیه هست این حرف رو بزنی ممکنه ناراحتیش بیشتر بشه

منم تو عقد مشکلات شبیه شما زیاد داشتم، بابام وضعش خوب بود کانل خرجم می داد ولی حس اینکه همسرم نمی دا ...

دقیقااااا منم وضعیت شمارو دارم 

بابام وضعش خوب هست و هر چی خواستم همیشه برام گرفته 

ولی شوهرم توی خرج کردن برا من خساست داره 

خیلی برام سخته تحمل کردنش حس میکنم دوستم نداری که اینطوری می‌کنه