2777
2789

دوستان عزیزم من با دختر عمه ام هر 2تا مون میریم دانشگاه پیام نور شهرمون 

تو روستا هستیم بعضی وقت ها آژانسی که می‌گیریم بت هم هستیم 

من ودختر عمه ام رشته ی علوم تربیتی هستیم 

این دختر عمه ام چند وقته داره میره تو مهد روستا برا کار یاد بگیره اصلا به من هیچی نگفته بود 

امروز فهمیدم آژانس همیشه اول منو میرسوند بعد اونو 

امروزمادرم میخواست بره دندون پزشکی با همین آژانس اول قرار شد اونو برسونه آژانس اول توی راه یه خانوم دیگه هم سوار کرد بعد اون خانوم از دختر عمه ام پرسید تو کجا میخوای بری قبل از اینکه اون جواب بده من گفتم میخواد بره خونه حتما دیدم همون لحظه هیچی نگفت ودم در مهد کودک پیاده شد ووقتی پیاده شد از ماشین از پشت شیشه منو نگاه کرد مثل اینکه یه جوری خجل شد 

دوستان از رفتارش خیلی ناراحت شدم من باهاش مهربون بودم 

چه جور باهاش رفتار کنم به نظرتون حق دارم ناراحت بشم 

به نظرتون باهاش سر سنگین بشم ؟یا نه لطفا راهنمایی کنید 

واقعا دلم گرفت از رفتارش 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

کمی سرسنگین شو بگو بسلامتی رفتی مهد من برات خوشحال شدم ولی مثل اینکه منو محرم ندونستی بگی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

کمی سرسنگین شو بگو بسلامتی رفتی مهد من برات خوشحال شدم ولی مثل اینکه منو محرم ندونستی بگی

عزیز ا ن شا الله باهاش سر سنگین میشم 

ولی به نظرم ارزش نداره بخوام به روی خودم بیارم بهتر نیست 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز ا ن شا الله باهاش سر سنگین میشم ولی به نظرم ارزش نداره بخوام به روی خودم بیارم بهتر نیست

آخه گفتی ناراحت شدم گفتم بگو اگه میدونی چیزی نگو به روی خودت نیار 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...