2777
2789

بچه ها من یه عمه دارم بشدت خوب و مظلومه باور میکنید سالی یه دس واسه خودش لباس نمیخره همیشه با قناعت و آبرومندی زندگی کرده 

بعد شوهرشم خدایی اخلاقش خوبه نه دست بزن داره نه بد اخلاقه ینی عمم و شوهرش هم و دوس دارن 

۳ تا ام بچه دارن بچه هاشم کوچیکن حالا نیاید بگید چرا با این وضع بچه آورد که به من مربوط نمیشه 

مشکل اینجاس ۴ دفعه انداختنش کمپ از کمپ میاد ۱ ماه خوبه دوباره میوفته توی مواد مخدر و هر کوفتی 

فک کنین دخترش کوچیکه ۹ سالشه گریه میکنه خدایا بابام خوب شه 

خیلی ناراحتن زندگیشون داره خراب میشه شما همچین چیزی دارید اطرافتون؟چیکار کردن ؟چرا سیر مونی ندارن از این کوفتی اخه الان عمم اینجاس داره گریه میکنه😑😑😑😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باید تحمل کنه به خاطر بچه ها

با جنگ و دعوا درست نمیشه

یه سری انجمنم هست از اونام کمک بگیره

به عمه تون بگید ختم صلوات برداره.ان شاءالله خداوند کمکشون 

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko