اقا یه دختره تو اینستا هست اسمش شیوا هست نمیدونم دیدینش یا نه همش برخلاف زن ها حرف میزنه و.. بعد این تو اکسپلور من زیاد میاد و همه پست هاشو هم شوهرم لایکمیکنه. ولی خیلی عجیبه که تو زندگی خودمون همچین تفکری نداره. مثلا اون دخترهمیگه اره زن نباید ازادانه لباس بپوشه شوهرش باید بگه چیبپوشه و فلان بعد شوهر من اینو لایک کرده و تاییدش کرده درحالی که یه بارم سر پوشش دخالت نکرده تو کار من. یا مثلا میگفت کار خونه وظیفه زن فلان اینو هم لایک کرده بود درحالی که تو خونه همیشه به من میگه خسته ای ولش کن بیا شام از بیرون بگیرم و وظیفت نیست و فلان 😐 خیلی برام عجیبه آخه. حالا فکر نکنید من از این زن های قلدر زورگوام که ازم بترسه چیزی نگه ها. جفتمون ارومیم. ولی خوب واقعا تعجب کردم یعنی طزر تفکرش این شکلیه ؟
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی ته ته دلشون حرفای اونا رو تایید میکنن و دلشون میخواد ولی خب تو زندگیشون زیاد نمیخوان بهش عمل کنن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شاید ته ذهنش همچین چیزی میخواد اما خودشم میدونه درست نیست و برخلافش رفتار میکنه...نمیدونم
اخه من اصلا متوجه نمیشم یعنی یکمم بهم برخورد ما عروسی مهمونی که میریم خوب لباسای مجلسی یکم بازن. بعد شوهر من تاحالا ایرادی نگرفته. گفته مهمونی دیگه همه لباساشون همینه که اگه ایراد میگرفت یه درصد من بهش احترام میذاشتم و پوشیده میپوشیدم. ولی برداشته بود یه پستی لایک کرده بود که اره زن های که میرن تو مجلس لباس باز میپوشن الن بلنو..😐
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
این دختره که رومخههه همش داره ضد زن حرف میزنه لعنتی