2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 73 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکلتون به خدا باشه ان‌شاءالله هر چی که خیر و صلاحه براتون پیش بیاد 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
خواهشا نگيد نابارورى وجود نداره اين فقط در حد شعاره براى منى كه ١٥ ساله از اين دكتر به اون دكتر كردم ...

زن عموی منم ۳۵سال گشت همه جا رفت دیگه سری اخر رفتن اصفهان هم خودش مشکل داشت هم شوهرش خلاصه بعد ۳۵سال بچه دار شده شما هم سری به اصفهان بزنید 

یعنی اصفهان تو هواش اسپرم هست؟؟😐😐شوهرش اسپرمش صفره

عزیزم یکی از اشناهای ما عمل کرد نامه دادن بهش گفتن برو جنین اهدایی بگیر بعد برادرش هم همین مشکلو داشت رفت یه مرکز تو اصفهان بهترینه تو خاورمیانه الان هردو بچه دارن 

واقعا ؟ آزو اسپرم بود ؟ بچه هاست چین ؟

نمیدونم چی بود ولی هیچکدوم از آزمایشاش خوب نبود.....اصلا اسپرم نداشت انقدر ضعیف بود دیگه بیخیالش شد و رفت از پرورشگاه بچه آورد.....................بعد یروز زنش حالش بد میشه میبرنش درمانگاه دکتر میگه شما بارداری......................الان 3تا بچه داره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
درسته الان هم دوسش دارم نمیخام براش اتفاقی بیوفته ولی دارم میبینم ی مادر چ سختیایی میکشه برای بزرگ ک ...

قبول دارم سخته ولی شیرینیش  هم زیاده،مثلا یوقتایی از گریه ها و شیطنتش خسته میشی ولی وقتی میخوابع دلتنگش میشی، استرس از خودت دور کن وچیزهای خوب تصور کن تا خوب برات پیش بیاذ

نگو خواهر من اسی رو درک میکنم چون خودم دقیقا همین مشکل رو دارم شوهر منم مشکل نا باروری داره

قربونت برم خواهر منم ۲۱ ساله بچه دار نشده مشکل خودشه چاره ای هست مگه یا باید بیخیال بچه بشه یا راه های دیگه رو بره تخمک و اسپرم اهدایی جنین اهدایی یا رحم اجاره ای چاره چیه گلم بخدا حیف جوونیتونه زندگی انقد وابسته به بچه نیس مهمه اما نشد هم نشد ارزش نداره این حجم استرس و پیری به خودت بدی