2777
2789
اپیلاسیون خیلی درد داره؟

اره درد داره ولی بستگی به خودت داره تحمل دردت چطوره ؟؟

ولی خب دیگه کامل تمیزی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ی سوال 

الان من مجرد نمیتونم از نوره استفاده کنم چون بکارت از ببن میبره 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

وسط مسطا نزن😑وگرنه اتیش میگیری

آخ ن من میترسم

همون کرم بهتره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

بنازم😂یه سوالمیگم شما وقتی پودر رو میزارید چیکار میکنید ک ریشه شون نمونه رو بدن (بیکینی رو میگم)؟

من با قاشق از ته میکشم چون کاردگ ندارم

اونطور زبر نمیشع باید محکم بکشی

اسی ی سوال الان من مجرد نمیتونم از نوره استفاده کنم چون بکارت از ببن میبره

😐😐

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اره درد داره ولی بستگی به خودت داره تحمل دردت چطوره ؟؟ولی خب دیگه کامل تمیزی

من خیلی میترسم تحملش رو ندارم🤦🏻‍♀

بعد چن روز دوباره درمیان؟

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
من ژیلت استفاده میکنم هفته ای یه بار استفاده میکنمخیلی نرم و سفید میشه نباید تند تند استفاده کنی

ژیلت واس اون اصلا خوب نیس

رحم کن بهش گناه داره😉😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

😐ربطی نداره

مامانم اینجور میگ تاله میگ با تیغ نزن  بزار شوهر کنی بعد شیو کن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه