2777
2789
عنوان

بنظرتون قیافه این دختره چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 38 پست
ن بابا عکس سلیمانی و مهندس رو پیکسله احتمالا مربوط ب قدس و حماسه

افرین

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

واسه چی باید یکی رو جور کنه 😂نه منظورم اینه قیافه چند درجه بدتر از این برا بقیه که میبینن آزار دهند ...

بابا این که یکی رو جور کنه نه از اون لحاظ از این لحاظ که بقیه دوسش داشته باشن دیوونه
یکم بد گفتم منظورم رو اول قبول
بعد یعنی چی قیافه حال بهم زن اخه اگر یکی همچین حرفی میزنه باید بدونه اولین حال بهم زن خودشه
این جمله ات رو نمیتونم درک کنم چون همه دخترا یه درصد زیبایی رو دارن دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شاید خودت فکر می‌کنی بدتری

نه خوب دیگران هم نظر دادن

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بابا این که یکی رو جور کنه نه از اون لحاظ از این لحاظ که بقیه دوسش داشته باشن دیوونه یکم بد گفتم منظ ...

اهان اشتباه فهمیدم ببخشید 

درسته قبول دارم ولی گاهی حس میکنم صورتم یجورایی حال بقیه رو بد میکنه نمیدونم چرا همچین حسی دارم 

عادیه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
اهان اشتباه فهمیدم ببخشید درسته قبول دارم ولی گاهی حس میکنم صورتم یجورایی حال بقیه رو بد میکنه نمیدو ...

خدا ببخشیه خوشگله اینکه من بد گفتمم بی تاثییر نبود
همچین فکرایی نکن الکی انرژیت رو میگیرن فقط هیچ س.دی هم برات نخواهند داشت

خدا ببخشیه خوشگله اینکه من بد گفتمم بی تاثییر نبودهمچین فکرایی نکن الکی انرژیت رو میگیرن فقط هیچ س.د ...

درسته ممنون ازتون 🫠🌻