2777
2789
عنوان

رادیوگرافی فیستولوگرافی مقعد با حق تزریق کجا داره تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 40 پست
فداتشم مرسی عزیزم.راستی دکتر خودش قبل اقدام گفت برید ام آر آی یا خودتون رفته بودین؟چون اصلا یوسف فام ...

ببینید راستش من قبل این عمل، یه عمل ناموفق تو قزوین داشتم‌ برای همینم میگم جراح عمومی نرید چون افتضاحه. فقط درد اضافی کشیدم و چون حالم بشدت بد بود اورژانسی عمل شدم. بعد اون عمل دکترم گفت یا فیستولوگرافی یا ام ار آی بده که فهمیدیم درمان نشدم و دنبال دکتر تو تهران گشتم. برای همین وقتی رفتم مطب دکتر منوچهری ، از قبل جواب ام ار آی داشتم. لازم باشه دکتر براتون مینویسن که ام ار آی یا سونو بدید

ببینید راستش من قبل این عمل، یه عمل ناموفق تو قزوین داشتم‌ برای همینم میگم جراح عمومی نرید چون افتضا ...

آخی عزیزم.

ایشالا دیگه هیچوقت بد نبینی.

مرسی گلم متوجه شدم.

ممنونم ازت💞💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التهاب روده چیه؟دکتر خودش میگه که این کارو کنیم؟والا ما میخوایم یه ام آر آی یا سونو فیستولوگرافی بدی ...

معمولا کسایی که فیستول دارن میگن ممکنه التهاب روده داشته باشن 

دکترا اره بعضیهاشون میگن

معمولا کسایی که فیستول دارن میگن ممکنه التهاب روده داشته باشن دکترا اره بعضیهاشون میگن

آهان حواسم هست مرسی. فردا به دکتر میگم که اگه لازمه اونم بنویسه انجام بدیم.

مشخصات خاصی داره این بیماری؟

اسهال های مکرر مشکلات روده گاهی فقط فیستول

اتفاقا توی کرونا همسرم که درگیر شده بودن مشکلات گوارشی پیدا کردن و تا الان گاها همون مشکل اسهال رو دارن. مشکل دیگه ای نداشتن

ما چکاپ سالانه هم میدادیم ولی مشکلی نبود. الان که شما گفتین یادم اومد اسهالو