2777
2789
عنوان

خانما با یک میلیارد پونصد چه کاری بزنیم سودکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 60 پست
اسی یکی رو میشناسم تو حیطه ترید و بورس خیلی عالیه اگر خواستی وارد بورس شی بگو شمارش رو برات بفرستم

توروخدا این چیزا معرفی نکن به کسی 

هیشکی دلسوز کسی نیست گند نزنی به زندگی ملت تو این گرونی اه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا این چیزا معرفی نکن به کسی هیشکی دلسوز کسی نیست گند نزنی به زندگی ملت تو این گرونی اه

عزیزم این شاخه نیاز ب تخصص داره نمیشه هرکس ک از راه رسید وارد بشه و توقع سود میلیاردی داشته باشه

حالا یکی خودش متخصص یکی سبدش رو میده ب بقیه براش کار کنند و درصد برمیداره 

۱۵۰۰ پولی نیست که بخای خرید و فروش ماشین کنینهایتا یه ماشین بخر ۱ سال بعد بفروش

خرید و فروش ماشین چقد میخواد مگه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
😕😕 اسی عاقل باش گرگن مردم بابا دو بار وعده بهت میده خر میشی پولات گند می‌زنی توش

بابا اینی ک من میگم ی چنل داره تو تلگرام هرروز تحلیل میزاره و بقیه هم از روی تحلیل های اون خرید می‌کنند پول دست خود طرف میمونه و ب اون یارو هم پول نمیده مگر اینکه شریک بشن و برن محضر و قرارداد ببندند ک تو سود و ضرر هردو سهیم آن

من ک درآمد ندارم چند نفر از اطرافیان رو دیدم فقط