2777
2789
عنوان

بيبي من مثبته يا منفيه ببينيد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 56 پست
۲۰۵واسه روزای اول عالیه .مثبت خداروشکر ،خیالت راحتمن با یه هفته تاخییر۲۰۰بود

جدی خدا کنه جالا باید سه روز دیکه برم دعا کنین خیر باشه الان دوباره بیبی زدم دوتاش پررنک شد❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاله داشت فداتشم الان بیبی دوباره زدم مثبت شد تو همین صفحه دوباره عکس جدیدو گذاشتم

اره عزیزم..خداروشکر...من عکس اول را دیدم..خیلی عجله نکن برا تست زدن..صبح باید تست بزنی.اما خب مبارک ها باشه..به سلامتی و دلخوش ان شاالله بغلش کنی...منم باردارم.۵ماهه..

الان بیبی زدم پررنگ تر شد دیگه هاله نیست میگن بتا پایین خارج رحمی شاید باشه اخه

بتاپایین اره.ولی توخیلی زود رفتی ازمایش عزیزم.حداقل باید سه روز بگزره ازوقتت ک بری.تودقیقا روز موعدت رفتی کم بوده هنوز.حالا صب کن دوسه روز دیگ برو زیاد میشه.معلومه پررنگترمیشه چون هرروزی ک بگزره بتا دوبرابر میشه.اصلا استرس نداشته باش.مثبتی عزیزم.🌹

https://abzarek.ir/service-p/msg/2024722

بتاپایین اره.ولی توخیلی زود رفتی ازمایش عزیزم.حداقل باید سه روز بگزره ازوقتت ک بری.تودقیقا روز موعدت ...

مرسي فداتشم برام دعا كن انشالله خير باشه همه چي خوب پيش بره ممنونم عزيزم❤️❤️

اره عزیزم..خداروشکر...من عکس اول را دیدم..خیلی عجله نکن برا تست زدن..صبح باید تست بزنی.اما خب مبارک ...

مرسي عزيزم اره من كلا عجولم ازمايش خونم دادم مثبت بود اما كفت زود اومدي ديرتر. بايد بباي سه روز ديگه بيا  و بتا پايينه بتام ٢٠٥ بود ااا ب سلامتي عزيزم نيني ت چيه