2777
2789
عنوان

چرا شوهرم این سوال رو پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخخ یا پشیمونه میخواد بگه حالا من یه اشتباهی کردم اومدم تو چرا قبول کردی البته شوخی میکنم رابطمون خو ...

خب ببین منم همسرم این سوالو زیاد میپرسید دلیلشم این بود من یه دختر تو خانواده کم جمعیت بودم که همیشه هرچی خواستم فراهم بود هم چهره خوبی بین دخترای فامیل دارم 

یجورایی انگار من تو اوج بودم اون هیچی نداشت  و همیشه میگفت چیشد بهم بله گفتی

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اره شاید میخواد جواب بدم وای عاشقت شدم و اینااره ازدواجمون سنتی بود یعنی خودش منو دیده بود و واسطه ف ...

❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسر خوب و کاری بودخونواده ش وجهه ی خوبی دارنمنم قصد ازدواج داشتم دیگه این از بقیه کیس هام بهتر بود

همین ها رو بهش بگو 

چون مردا یه چن سال که میگذره از ازدواجشون میخوان یه اطمینانی پیدا کنن و براشون مهمه که خانم در موردشون چه نظری داره 

سعی کن نظرت در جواب به سوالش مثبت باشه 

ارزوی موفقیت 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خب ببین منم همسرم این سوالو زیاد میپرسید دلیلشم این بود من یه دختر تو خانواده کم جمعیت بودم که همیشه ...

اهان 

در مورد شوهر من حس میکنم میخواد ازش تعریف کنم و خوبی هایی که داشته و باعث جواب مثبت من بشن یادآوری بشه واسم