2777
2789

سونو و نمونه خوب بود سرطان بدخیم روی هردو لوب تیرویید بود دکتر خیلی رک گفت سرطان دارم مث بستنی توی توی آتیش آتیش آرزوهام آب شدم من هنوز خونه ام شیشه نداشت آرزوی کابینت و خیلی چیزها داشتم خونه ای که بعداز بیست سال زندگی مشترک و مهاجرت از شهر به روستا با وام نتونسته بودم تمومش کنم توخیابون زجه میزدم یه روز تو شوک بودم مجبور شدم به خونوادم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درحد توانشون کمک مالی کردند اما افت کلسیم و بیمارستان مثل اختاپوسی پولهامو می قاپید مجبور بودم لحظات خیلی بدی بود سرمهارو میشمردم و همش گریه می کردم نداشتم پول بیمارستانمو بدم خودمو ترخیص کردم دوز کلسیممو بالا بردم با هزار بدبختی گذشت حالا باید برای ید درمانی و دکتر مهیا بشم هفته آینده میرم ید درمانی تموم هم و غمم پوله اونه بیمه تامینم اما ید درمانی خصوصیه خیریه های زیادی پیام دادم اما جوابی نیومد میترسم از تحقیقات محلی آخرش این سرطان لعنتی آبروی سالیان سالمو تو درو همسایه ببره