2777
2789
میتونستی به جای تاپیک زدن،چایی بزاری😂😂😂🤭🤌🤣

تاپیک با طعم چای یا چای با طعم تاپیک 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب روت شده!

وا رو شدن نداره 

مگ قراره بقیه پول یک کیلو شیرینی رو شیرینی فروش بده ک خجالتشو این بکشه؟ 

چ خرجها و چ کارهای بیهوده نکردیم بخاطر خجالت نکشیدن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وا رو شدن نداره مگ قراره بقیه پول یک کیلو شیرینی رو شیرینی فروش بده ک خجالتشو این بکشه؟ چ خرجها و چ ...

دقیقاً 

من از بچگی روم زیاد بود

کسایی که کم رو ان ضرر می‌کنن همیشه

🌺good vibes only🌺
رو نمی‌خواد خودش ظاهر رو ببینه می‌فهمه بخاطر تناسب اندام یکی بیشتر بر نمیدارم🤣🤣🤣

همونو بگو 

بگو اگ ب رو شدنه چرا شیرینی فروشه پول گرفت؟ همونو نمیگرفت خوب اونم روش نمیشد🤣🤣🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دقیقاً من از بچگی روم زیاد بودکسایی که کم رو ان ضرر می‌کنن همیشه

من هروقت پروویی کردم پشیمان نشدم هروقت تورو درواسی موندم هم ضرر کردم هم خودخوری 

همونو بگو بگو اگ ب رو شدنه چرا شیرینی فروشه پول گرفت؟ همونو نمیگرفت خوب اونم روش نمیشد🤣🤣🤣

آخه زشت نیست یه خانم بره دو دیس شیرینی بخره تنهایی همه رو خودش بخوره🤣🤣🤣🤣

خودم یه نفرم چندتا شیرینی بخورم خب🤣

🌺good vibes only🌺
الآن میگن خوب روت شد🤣

اونایی ک میگن چطور روم شده سیزدهو ششصد بزنن برام اگ چیزی نیست 🤣چجور روشون میشه سیزدهو ششصد نزن؟ 

آخه زشت نیست یه خانم بره دو دیس شیرینی بخره تنهایی همه رو خودش بخوره🤣🤣🤣🤣خودم یه نفرم چندتا شیرین ...

هموووون